Petrolul Ploieşti a obţinut prima victorie în cantonamentul din Turcia. PETROLUL PLOIESTI- Dinamo-Auto Tiraspol. Meciul integral
Petrolul a învins cu 2-1 echipa moldoveană Dinamo-Auto Tiraspol, ocupanta locului şase în ediţia 2021-2022 a campionatului.
 
Formaţia din Tiraspol a deschis scorul în minutul 22. Gabi Tamaş (38 de ani), recent transferat la Petrolul de la FC Voluntari, a egalat în minutul 28, în urma unui corner. Fundaşul central a lovit mingea din apropierea barei, la colţul scurt.
 
Reuşita lui Gabi Tamaş poate fi văzută de la minutul 40:45.
 
Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 66, prin Simon Măzărache, care a trimis mingea în poartă după o centrare din banda stângă. Golul lui Măzărache poate fi văzut de la 01:33:56.
 
Nicolae Constantin a trimis în teren o formulă 3-4-3: Avram - Meijers, Tamaş, Huja - Borţa, Cebotaru, Da Silva, Ţicu - Bratu, Gheorghe - Măzărache.
 
Până la finalul stagiului din Turcia, Petrolul va mai susţine trei jocuri amicale : cu Beykoz 1908 S. K. D. (25 iunie, Turcia), Al Markhiya SC Doha (27 iunie, Qatar) şi Al Shamal SC (30 iunie, Qatar).
 
 
Foto captura