Campania  BLOOD NETWORK revine în  Ploieşti

Primăria Municipiului Ploieşti şi Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD.
Campania se desfăşoară în mai multe oraşe importante din ţară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 8-a ediţie. Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte încurajarea donării de sânge, un dar nepreţuit care salvează semeni.
Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă în municipiul nostru, la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti, din Piaţa Eroilor nr. 1A, unde va fi amenajat un spaţiu pentru donatorii de sânge, care va fi deschis sâmbătă, 11 iunie a.c. şi duminică, 12 iunie a.c., în intervalul orar 08.00-14.00.
Menţionăm că donarea de sânge în cadrul acestei caravane mobile se va realiza în limita locurilor disponibile în cadrul programului de funcţionare amintit.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România şi în parteneriat cu platforma “Şi Eu Donez” (https://reteaua.sieudonez.ro/).

Participanţii care se prezintă la acest centru mobil şi îndeplinesc toate condiţiile de donare şi participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un voucher de reducere, cu ajutorul căruia vor putea achiziţiona un abonament de tip General Access Basic la Festivalul UNTOLD, ediţia 2022, precum şi un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociaţiei Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND.
În acest context, informăm cetăţenii că această campanie se desfăşoară şi la nivelul centrelor de transfuzie sanguină din ţară până în data de 3 iulie 2022, unde cei interesaţi se pot adresa pentru a afla care sunt condiţiile necesare pentru a putea beneficia de un preţ special pentru abonamentul la Festivalul UNTOLD 2022.
Detalii Regulament campanie BLOOD NETWORK - https://untold.com/static/blood-network-ro.pdf

Sursa:Comunicat de presa BLOOD NETWORK/Primaria Mun.Ploiesti