La sediul Complexului de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Ploieşti  a avut  loc inaugurarea unui cabinet stomatologic
 
O preocupare constantă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova este aceea de a oferi servicii de îngrijire şi asistenţă cât mai complexe, adaptate şi accesibile tuturor categoriilor de beneficiari.  
Astfel, în data de 10 iunie 2022, la sediul Complexului de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Ploieşti a avut loc  inaugurarea unui cabinet stomatologic amenajat şi dotat cu toate echipamentele medicale necesare funcţionării. Acesta este realizat cu sprijinul şi finanţarea, în valoare de 81600 lei, oferite de CLUB ROTARY PLOIEŞTI, în baza protocolului de colaborare încheiat cu instituţia noastră.
Cabinetul stomatologic este destinat consultului şi tratamentului de specialitate oferite gratuit beneficiarilor D.G.A.S.P.C. Prahova: rezidenţi în unităţile de asistenţă socială pentru copii şi adulţi, copii/tineri aflaţi cu măsură de protecţie la asistent maternal profesionist, la rude sau la alte familii. 
Apreciem în mod deosebit generozitatea şi implicarea partenerului nostru, alături de care prin finalizarea acestui proiect reuşim să aducem un plus de calitate serviciilor destinate beneficiarilor noştri.
 
Sursa:Comunicat DGASPC Prahova