Consiliul Judeţean Prahova le-a oferit o mică bucurie copiilor  din centrele de plasament

COMUNICAT DE PRESĂ CJ PRAHOVA

 
Consiliul Judeţean Prahova le-a oferit o mică bucurie copiilor din centrele de plasament
 
Au oferit şi au primit surprize, în prag de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului. Au învăţat cântece, poezii, au pregătit diverse obiecte, în cadrul atelierelor de creaţie, pe care să le ofere cadou vizitatorilor. Eforturile le-au fost apreciate şi recompensate de cei care au trecut pragul centrelor de plasament, în aceste zile.
 
Este vorba despre aproape 300 de beneficiari instituţionalizaţi în structurile aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova au primit câte o sacoşă cu dulciuri şi băuturi răcoritoare pentru copii. Cadourile au fost asigurate în baza unei sponsorizări pe care Consiliul Judeţean (CJ) Prahova a obţinut-o, în acest scop, de la SC Phoenixy SRL.
 
Darurile au fost distribuite la Complexul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” Ploieşti, Complexul de Servicii Comunitare „Rază de Soare” Băicoi, Complexul de Servicii Comunitare Sinaia (care funcţionează temporar la Breaza), Centrul de Tip Familial Secăria, Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Maria” Vălenii de Munte, Centrul de Tip Familial Izvoarele, Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” Câmpina, Centrul Rezidenţial de Tip Familial Brebu şi Complexul de Servicii Comunitare „Cireşarii” Ploieşti.
 
O altă zi cu o semnificaţie deosebită din luna sărbătorii copiilor o reprezintă şi data de 2 iunie, Ziua naţională a adopţiei.
 
Cu această ocazie specială la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova se organizează evenimentul „DIN INIMĂ NĂSCUŢI“, unde sunt invitate familii aflate la început de drum, în prezent în procedură de evaluare, precum şi familii împlinite, care au finalizat procesul adopţiei. Vor fi dezbătute subiecte sensibile şi încărcate de emoţie, în care cei prezenţi vor vorbi despre experienţa adopţiei.
 
La mulţi ani tuturor copiilor!