EVENIMENT CARITABIL LA BUZAU. OCHII DIN UMBRA, adresat copiilor nevazatori de la Liceul Special pentru Deficienti de Vedere

Loc desfasurare PARCUL TINERETULUI (ZONA AMFITEATRU)

Segment orar 10,00 - 14,00

Eveniment organizat de Asociatia NOI NE SALVAM PE NOI, cu sprijinul Primariei Municipiului Buzau, Politiei Locale, Jandermeriei Romane si TranBus Buzau

Evenimentul este adresat celor 100 de copii de la Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Buzau (copii cu varste intre 4 si 18 ani)

ora 10,00

Deschidere oficiala cu indragitul actor, iUMOR, Paul Diaconescu care sustine un program de 45 minute (stand-up si teatru alternativ dedicat nevazatorilor)

Paul Diaonescu este actorul tinerei generatii,absolvent al UNATC - Clasa lui Florin Zamfirescu, finalist la iUmor, s-a afirmat si international alaturi de mari actori, este cunoscut si prin show-ul Ferma Vedetelor, iar pe 1 iunie a ales sa petreaca TIMP alaturi de copiii nevazatori.

Numit de catre Delia, Bendeac si Cheloo Neterminatorul de glume a spus DA evenimentui nostru.

ora 10,45 - 11,15 Zabi Tudor si animatorii Koda Kido, personaje Disney intretin atmosfera prin dans, momente de animatie alaturi de cei 100 de copilasi.

Cu o experienta de peste 10 ani, Zabi Tudor este o tanara buzoianca, mama a doi copii, care traieste prin actorie si momente magice. A lucrat peste hotare si toti banii castigati i-a investit in cele 200 de costume cu care interpreteaza personaje de animatie. Si-a dedicat toata viata copiilor cu iubire si daruire, traieste prin rolurile pe care le joaca, de printese si de super eroi. Povestea vietii sale o puteti vedea in luna iunie la TVR.

ora 11,15 - 12,00 Trupa Calipso, canta si incanta cu muzica nationala si internationala, dedicata copiilor mari si mici.

Adi Turcanu este interpret de opera si opereta la Teatrul Nae Leonard din Galati casatorit cu Corina, solist vocal si pe plan international.

Corina isi dedica ziua aniversara acestor copii nevazatori, alegand sa petreaca cu ei 1 iunie.

ora 12,00 DJ Catalin Ionita

DJ consacrat de cluburi, parte din fenomenul muzical hip-hop, in trend cu toate noutatile muzicale nationale si internationale. Intretine atmosfera tinerilor buzoieni, depasind stadiul in care face lumea sa se distreze, mixand cu perseverenta, iar pe 1 iunie o va face cu inima.

Alaturi de Zabi, animatori si personaje Disney, copiii vor urca pe scena pentru un moment emotionant, inaltand la cer baloane cu dorinte (helium) apoi vor interpreta HIT-ul WE ARE THE WORLD. 80 de voci vor rasuna peste Buzau, acesti ochi din umbra aduc balsam pe sufletele celor norocosi, care vad.

ora 12,45 servim pizza si inghetata pe ritmurile solistei buzoience Laura Constantin.

ora 13,15 TUR cu ATV-URILE al orasului Buzau pentru cei 100 de nevazatori.

Minim 20 de atv-uri de la Clubul Motocilistilor si ATV-istilor Buzau, Kamikaze, ATV Shock TEAM) care vor oferi momente de adrenalina, distractie si bucurie acestor copii, facandu-i sa simta prin ochii mintii VIBE-ul pe 4 roti.

Oferim pe toata durata evenimentului momente magice, jucarii, baloane modelabile, dulciuri si multe alte SURPRIZE, cu speranta unui 1 iunie reusit pentru copiii care vad doar cu OCHII DIN UMBRA!