Primaria  Ploiesti anunţă relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieşteni
Primaria Ploiesti  anunţă relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieşteni, prin intermediul căruia aceştia vor beneficia, anual, de o serie de analize medicale gratuite, începând cu 01 iunie 2022.
În cadrul unui parteneriat public privat, la nivelul Spitalului Municipal Ploieşti, se vor asigura, prin sponsorizare, servicii medicale constând într-un set de investigaţii paraclinice (analize medicale de laborator), în valoare de 115 lei/ pachet/ persoană.
De aceste servicii medicale gratuite vor beneficia, lunar, câte 100 de seniori ploieşteni, care vor fi nominalizaţi de către Asociaţiile de pensionari din oraşul nostru.
Contractele de sponsorizare, încheiate în acest context de către municipalitate şi Spitalul Municipal Ploieşti, se vor derula pe o perioadă de 12 luni.
Pachetul de servicii medicale cuprinde următoarele analize de laborator uzuale, care se vor efectua gratuit, respectiv: hemogramă, glicemie, colesterol, trigliceride, uree, creatinină, acid uric, TGP, TGO, sumar de urină.
 
Sursa:Primaria Mun. Ploiesti