DGASPC Prahova angajează asistenţi personali profesionişti
Continuă campania de recrutare de asistenţi personali profesionişti în cadrul proiectului „TreI: Interacţiune, Integrare, Independenţă! – proiect B”, proiect cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020. 
 
 În scopul de a sprijini cetăţenii interesaţi de un loc de muncă în domeniul asistenţei sociale, au fost finalizate demersurile în vederea autorizării instituţiei în calitate de furnizor de formare profesională pentru ocupaţia de asistent personal profesionist. 
 
 Astfel, certificatul de calificare ca asistent personal profesionist poate fi obţinut urmând cursurile derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.
 
 Consiliere în vederea obţinerii atestatului de asistent personal profesionist necesar recrutării, precum şi informaţii suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiază APP-ul, pot fi solicitate la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, din Ploieşti, Şoseaua Vestului, nr. 14-16, în cadrul Serviciului Resurse Umane/Serviciului Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap, sau apelând numărul de telefon 0244/586.100, interior 248/interior 223, ori prin transmiterea unui e-mail către resurseumanedgaspc@yahoo.com / sec.dgaspcph@yahoo.com .
 
Sursa:CJ/DGASPC Prahova