Ploieşti Shopping City va sprijini amenajarea unui teren de sport pentru Centrul Social „Leagăn prins de stele”

Proiectul a fost selectat de comunitatea locală în cadrul Campaniei „Copacul Dorinţelor creşte cu Ploieşti Shopping City”

Campania Copacul Dorinţelor creşte cu Ploieşti Shopping City a desemnat, cu ajutorul voturilor comunităţii locale, proiectul câştigător. Astfel, Ploieşti Shopping City va transforma în realitate dorinţa Valentinei Toma, de a construi un teren de sport multifuncţional pentru copiii orfani susţinuţi de Centrul Social Leagăn prins de stele, din localitatea Târgşoru Vechi, comuna Strejnicu, judeţul Prahova.

În prima etapă a campaniei, publicul a fost invitat să-şi înscrie propunerile de proiecte cu impact pozitiv asupra comunităţii locale. Prahovenii au înscris zeci de dorinţe de mai bine, vizând educaţia, arta, cultura, sănătatea, sportul, comunităţile defavorizate, sustenabilitatea şi protecţia mediului înconjurător. În cea de-a doua etapă, desfăşurată între 26 aprilie şi 8 mai, comunitatea locală a avut şansa să voteze una dintre cele 3 dorinţe finaliste.

Amenajarea unui teren în aer liber, în condiţii calitative ridicate este oportună şi prezintă multiple avantaje: asigurarea atragerii tinerilor către mişcare în aer liber în detrimentul activităţilor sedentare şi asigurarea unor condiţii de creştere decente unor tineri cu care viaţa nu a fost deloc uşoară”, a declarat Valentina Toma, atunci când a înscris dorinţa pe pagina dedicată campaniei.

Dorinţa Valentinei de a construi un teren de sport pentru copiii orfani ai Centrului Social Leagăn prins de stele se va concretiza cu ajutorul Ploieşti Shopping City.

#ResponsiblyTogether

Campania Copacul Dorinţelor creşte cu Ploieşti Shopping City intră sub platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună) şi reprezintă angajamentul Ploieşti Shopping City pentru dezvoltarea şi susţinerea comunităţii. Aceasta reuneşte toate iniţiativele centrului comercial, dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educaţia, comunitatea şi protecţia mediului.

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City