ÎNCEPE CAMPANIA BLOOD NETWORK.Donează sânge şi intri gratuit la UNTOLD sau Neversea
BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, iniţiată de organizatorii UNTOLD şi Neversea, îi aşteaptă din nou pe eroi să salveze vieţi şi să se bucure de experienţe de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. Ajunsă la cea de-a 8-a ediţie, campania de donare de sânge BLOOD NETWORK se desfăşoară în 2022 în perioada 14 mai – 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din ţară şi în caravanele mobile. Nevoia de sânge pentru salvarea de vieţi persistă în spitalele din ţară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unităţi de sânge. 
REŢEAUA BLOOD NETWORK SE EXTINDE
DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ ŞI PRIMEŞTI ABONAMENT LA UNTOLD SAU NEVERSEA
 
Anul acesta şi oraşul Zalău se alătură reţelei BLOOD NETWORK, iar numărul de locaţii unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge creşte la 12 (Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Craiova, Sibiu, Zalău, Ploieşti, Bucureşti, Târgu Mureş, Oradea, Constanţa).
Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2022
Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiştilor, Str. Eroilor 
Timişoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică
Braşov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii
Iaşi, 28-29 mai, Iulius Mall
Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere
Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piaţa Mare
Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău
Ploieşti, 11-12 iunie, Primăria Ploieşti
Bucureşti, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău
Târgu Mureş, 25-26 iunie, Piaţa Tineretului
Oradea, 25-26 iunie, Piaţa Unirii
Constanţa, 2-3 iulie, Piaţa Ovidiu
 
Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 şi 14:00, şi se înscriu în baza de date ,,Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 şi tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile. 
 
Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secţiunea BLOOD NETWORK. Acolo vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziţiona abonamente UNTOLD, la preţul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la preţul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe). 
 
EDY CHEREJI, director de comunicare UNTOLD: ,,Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noştri de tradiţie, alături de medici şi, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoşi care donează sânge, salvăm vieţi! Şi pentru că anul acesta ne bucurăm şi de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricţii, mărim şi noi miza campaniei: toţi cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulţumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-şi rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanţă imensă!”
ANNA-KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România: ,,Cu fiecare ediţie a caravanei Blood Network creşte numărul de persoane care se implică, ceea ce ne arată că românii, în special tinerii români, înţeleg cât de importantă este donarea de sânge. Suntem încântaţi că împreună cu partenerii noştri de la Neversea şi UNTOLD avem în fiecare an ocazia să unim distracţia cu implicarea în comunitate.” 
 
DESPRE BLOOD NETWORK
 
În cele 7 ediţii de până acum, BLOOD NETWORK a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge şi la centrele de transfuzii din întreaga ţară. Doar în 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvaţi.
 
Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma  „Şi Eu Donez” şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.  
 
Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanţa.
 
UNTOLD 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.
 
Sursa:Comunicat de presa