Poliţiştii locali din Ploieşti au depistat două femei care au furat lalele de pe domeniul public
În timpul activităţilor de patrulare, un echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti a observat în cursul nopţii de joi, 14.04.2022, în jurul orei 22.10, pe Bulevardul Republicii, în sensul giratoriu de la Caraiman, două persoane de sex feminin care aveau asupra lor bagaje voluminoase.
În urma legitimării şi verificării au fost identificate numitele S.E.M., de 42 ani, precum şi S.F.M., de 19 ani, ambele cu domiciliul în Ploieşti, care transportau în bagaje un număr însemnat de lalele. Florile au fost sustrase de cele două femei din spaţiul verde amenajat în zonă.
Poliţiştii locali au predat persoanele în cauză lucrătorilor Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti, pentru continuarea cercetărilor, iar cele 86 bucăţi lalele cu bulbi şi 58 fără bulbi au fost înmânate pe bază de proces-verbal angajaţilor S.C. Servicii Gospodărire Urbană.
 
Prin acţiunile întreprinse, Poliţia Locală Ploieşti îşi doreşte să creeze un climat de siguranţă, ordine şi confort pentru ploieşteni.
Vă stăm permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail: office@polocploiesti.ro.
 
Sursa:Politia Locala Ploiesti
 
Foto ilustrativ