O dansatoare din trupa HAPPY DANCE are nevoie urgentă de sânge
Andreea Grigore, are 20 ani, este balerină, dansatoare şi instructor de dans la trupa HAPPY DANCE.
 
Din păcate, Andreea (împreună cu o colegă de a sa, Elena) a fost victima unui accident rutier grav, miercuri, pe DN 1, în zona Otopeni.
Andreea a suferit multiple traumatisme la esofag, are femurul rupt, bazinul rupt, mâna ruptă, leziuni la plămâni, iar în acest moment este internată la secţia AŢI 2, de la Spitalul Floreaasca, în comă indusă.
Are nevoie urgentă de sânge
Deoarece starea ei este una foarte gravă, colegele ei de la trupa HAPPY DANCE, fac un apel umanitar la donarea de sânge.

 Zizik (Alexandra Negulescu), coordonatorul trupei HAPPY DANCE  face apel, acum, la oameni să doneze sânge pentru a-i salva viaţa Andreei.

” Ea este minunată, Andreea, fiică, soră, prietenă, instructoare de dans pentru copii şi dansatoare profesionistă!
 În aceste momente are nevoie de noi şi de ajutorul nostru. Întotdeauna a oferit iubire şi sprijin necondiţionat, iar acum e rândul nostru să îl oferim înapoi.
Vă rugăm din inimă să mergeţi să donaţi sânge (A2/RH+) de la ORICE CENTRU pentru ANDREEA GRIGORE (spitalul Floreasca- secţia ATI II)!!!
Puteţi dona până la urmă orice grupă de sânge, chiar dacă nu aveţi A2/A+, deoarece până acum Andreea a avut nevoie de sânge şi alte persoane care au donat înainte au ajutat-o, iar acum e rândul nostru să donăm pentru ea şi pentru alţii să îi ajutăm!!!!
Hai, Andreea acasă!!!”
 
Aşadar, începând de mâine, 3 aprilie 2022, între orele 9.00-13.00, de luni până vineri, puteţi dona sânge (si pentru Andreea)  la CENTRUL DE TRANSFUZII SANGUINE PLOIESTI-Soseaua Vestului nr 24 lângă SAJ Prahova, în Bucureşti la Centrul de Transfuzie Sanguină (str. Constantin Caracaş nr. 2-sector 1) sau la centrele regionale din fiecare judeţ.
 
"Veneam de la o emisiune tv. Eu am mers cu maşina pe autostradă, ele nu au vrut, au luat-o pe DN 1 şi atunci s-a întâmplat accidentul. Este foarte grav. Una dintre ele tocmai m-au sunat de la spital că s-a trezit şi este mai bine. Amândouă au fost în stare critică până acum. Cealaltă este în comă indusă, are un edem la cap şi aşteptăm ca nu cumva să crească în următoarele zile, ca asta este marea problemă.
Sperăm să se retragă sau măcar să stagneze. O ţin în comă indusă, are probleme la esofag, are femurul rupt, bazinul rupt, mâna ruptă, a fost destul de grav şi la plămâni. Cealaltă fată, care s-a trezit astăzi, au operat-o atunci pe moment, că era mai critic. I s-a spart splină, plămânul perforat, l-au operat, bazinul rupt, au operat-o.
"Doar ele erau în maşină. Ele aveau o parte din costumaţii, iar noi o parte, de aceea am mers cu două maşini, că suntem din Ploieşti şi am zis să încapă toate costumele. Chiar le-am zis, după ce am văzut cât e de aglomerat pe DN, să o luăm pe autostradă, dar ele nu au vrut... ceasul rău le-a distrus. Ele nu au fost de vină." a declarat Zizik, pentru wowbiz.ro
 
„În fiecare zi realizez că este o realitate, ci nu este un coşmar. Elena este la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, a ieşit din comă indusă şi este stabilă. Andreea este la Spitalul Floreasca şi este încă în comă indusă. Ambele au foarte multe traumatisme. 
Andreea are 20 de ani şi Elena are 19 ani. De când am venit la emisiune am văzut că este extrem de aglomerat, la Băneasa la fel, bară la bară până spre Otopeni.
Eu le-am zis să mergem ieşim pe autostradă, ca să evităm traficul. Ele nu au vrut, nu ştiu ce s-a întâmplat, parcă am avut o presimţire tot timpul.”, a declarat coregraful fetelor la Antena Stars
„Andreea conducea, iar Elena stătea pe locul din dreaptă. Iniţial i-am spus Elenei să vină cu mine în maşină deoarece în momentul în care s-a urcat în maşină, Elenei îi curgeau lacrimile fără motiv şi mi-a zis că nu are nimic, însă simte o mare durere în piept şi îi vine să plângă fără motiv. Sunt în stare de şoc.”, a continuat coregrafa. 
 
 
Foto: Arhivă personală Andreea Grigore
 
P.S.INFO PLOIEŞTI CITY le doreşte celordoua fete însănătoşire cât mai grabnică şi rămânem alături de trupa şi familia HAPPY DANCE.