O mamă şi un copil  din Salcia sunt de negăsit.Apelul IJP Prahova
UPDATE:
Cei doi au fost depistaţi. Nu au fost victimele niciunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
STIRE INITIALA:
La data de 27 martie  a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Apostolache au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, soţia sa, DOROBĂŢ ELENA ADINA, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în comuna Salcia, a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor DOROBĂŢ ANDREI DANIEL, în vârstă de 9 ani, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 17:00, fără a se mai întoarce. 
 
Semnalmente DOROBĂŢ ELENA ADINA: înălţime aproximativ 1,67 m, greutate aproximativ 60 de kg, constituţie atletică, păr lung, roşcat, faţă ovală, ochi căprui, prezentând o aluniţă pe partea dreaptă a nasului. 
 
Semnalmente DOROBĂŢ ANDREI DANIEL: înălţime aproximativ 1,20 m, 35 kg, faţă rotundă, păr blond, ochi căprui, fără semne particulare. 
 
Există indicii ca la momentul plecării femeia să fi fost îmbrăcată cu geacă neagră, pantaloni tip jeans şi ghete negre, iar minorul, o geacă de fâş albastră, pantaloni tip jeans, purtând încălţăminte sport albă. 
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea celor doi sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.