Noiembrie vine cu fapte bune . Se reface Cercul de donatori de la Ploiesti

Luna aceasta refacem Cercul de Donatori! Am ajuns la cea de-a opta ediţie şi magia continuă. La fiecare întâlnire transformăm intenţia noastră de a face bine în gesturi concrete, care schimbă vieţi. 

Oricine vrea să trăiască magia faptelor bune, făcute inteligent, este aşteptat la un eveniment ca între prieteni, cu multă bucurie şi emoţii pe care nu le uităm uşor.

Participarea este gratuită, iar donaţia nu este obligatorie. Poţi dona pentru unul sau mai multe proiecte sau poţi decide să nu donezi. De asemenea, nu trebuie să faci donaţia pe loc. Donaţia minimă a rămas 50 lei.

Te invităm să ne întâlnim în Ploieşti la un eveniment unic!
Cercul de Donatori va avea loc pe 21 noiembrie, într-o zi de marţi, de la ora 18.30Filmul ediţiei din iunie 2015 a Cercului de Donatori este aici : http://cerculdedonatoriploiest i.ro/

Cercul Donatorilor” oferă persoanelor care doresc să determine o schimbare socială, oportunitatea de a se implica împreună pentru un impact vizibil şi vizează crearea unei comunităţi conectate, cu oameni ce vor să susţină financiar proiecte sustenabile în care cred.

Cercul de Donatori Ploieşti este un proiect susţinut de Fundaţia Comunitară Prahova şi parte din reţeaua naţională TFN România, o iniţiativă a Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare şi The Funding Network .

Alte detalii aici : http://cerculdedonatoriploiesti.ro/

                                                 Fondul Ştiinţescu se extinde în tot judeţul Prahova .

Fundaţia Comunitară Prahova oferă granturi pentru proiecte educaţionale care stimulează pasiunea pentru ştiinţe în rândul copiilor şi tinerilor. Vrem ca iniţiativele şi proiectele finanţate să arate că ştiinţele sunt interesante şi incitante, că reprezintă o lume fascinantă care merită să fie prezentată cu pasiune şi descoperită cu entuziasm de către copii şi tineri, atât în cadrul şcolii, cât şi în afara acesteia.
Ştiinţescu aşteaptă proiecte care să-i implice activ pe copii si tineri (clasele V – XII) în activităţi care să le trezească interesul pentru ştiinţe. Activităţile se vor desfăşura în perioada decembrie  2017 şi martie 2018, în judeţul Prahova.

Valoarea totală a fondurilor acordate prin program pentru proiecte este de 63.500 lei.
Fiecare proiect poate beneficia de o finanţare între 2.000 şi 12.000 lei.
Toate detaliile le puteţi găsi pe pagina web a fondului Ştiinţescu, la secţiunea „Înscriere Prahova”.
Puteţi trimite aplicaţiile până la data de 30 noiembrie ora 23:59.
http://prahova.stiintescu.ro/ detalii-inscriere-prahova/

Te invităm la prima Cafenea Comunitară să povestim despre comunitatea în care ne dorim să locuim! Vino să găsim soluţii împreună!
 

Marţi, 14 noiembrie, la Anticaffe New Experiences, strada Nicolae Titulescu, nr. 40, de la ora 18.00, povestim timp de 2 ore despre sistemul educaţional, proiecte de mediu, cum putem să fim mai generoşi şi cum să avem o comunitate civilă implicată. 

Completează formularul şi rezervă-ţi un loc la Cafeneaua Comunitară.