Doneaza 2 euro/luna pentru  MagicHOME  –centrul de cazare pentru parintii cu copiii care au afectiuni grave

MagicHOME este mai mult decat un acoperis pentru parintii copiilor cu afectiuni grave.

In prezent, centrul MagicHOME, localizat in Bucuresti in apropierea unitatilor de tratament ofera gazduire gratuita, suport si alte facilitati familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave. In prima jumatate a anului, aici au fost cazati gratuit 300 de copii si membri ai familiilor acestora, insa nevoile reale sunt mult peste capcaitatea acestui centru.

MagicHOME este o sansa reala la tratament, un refugiu care ii poate ajuta sa o ia de la capat in fiecare zi, oferindu-le conditii decente pe durata tratamentului:

·          

  • Bai dotate cu dusuri
  • Posibilitatea de a-si spala si usca hainele
  • Mese gratuite
  • Locuri de joaca in interior si in curte
  • Suport psihologic si terapie prin arta

Pentru ca actualul centru MagicHOME din Bucuresti nu acopera nevoia reala de cazare si suport pentru copiii cu afectiuni grave si familiile acestora, urmeaza a se finaliza o constructie pentru noul centru MagicHOME, langa Institutul Oncologic Bucuresti si Institutul Clinic Fundeni, care va avea o suprafata de 700 de metri patrati si va putea gazdui intre 25 si 30 de persoane in fiecare zi, oferind aproape 10.000 de mese pe an.

Telefon: 031.437.82.69
Email: magichome@magicamp.ro
Trimite cuvantul MAGIC prin SMS la 8844
si doneaza 2 euro/luna.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Digi, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplătite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Campanie realizata cu sprijinul Digi Mobil Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone.

Vezi aici cum poti ajuta la acest proiect : https://pentrumagichome.ro/cum-pot-sa-ajut/

 

Alte detalii despre campanie : https://pentrumagichome.ro/

 www.facebook.com/Magichome