ACŢIUNI DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII PRAHOVENI ÎN CONTEXT COVID 19
 
În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au desfăşurat acţiuni pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, cât şi pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19.
 
Cu ocazia activităţilor de control, au fost verificate peste 25 de societăţi comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicţiilor pe timpul stării de alertă şi peste 35 de mijloace de transport persoane, de pe raza întregului judeţ. 
 
Totodată au fost verificate si 20 de obiective si locaţii de interes. 
 
În contextul acţiunilor din ultimele 24 de ore, poliţiştii prahoveni au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în temeiul Legii nr.55/2020 pentru nerespecatrea măsurilor de protecţie individuală. 
 
Întrucât sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare, recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale. 
 
Poliţiştii vor acţiona în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru prevenirea oricăror evenimente negative.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ