WIZZ AIR ÎI SPRIJINĂ PE REFUGIAŢII UCRAINENI: 100.000 DE BILETE GRATUITE DINSPRE ŢĂRILE ÎNVECINATE, ÎN LUNA MARTIE
 
Wizz Air anunţă că îi va sprijini pe refugiaţii ucraineni, oferindu-le 100.000 de bilete gratuite* pentru toate zborurile către Europa continentală care decolează din ţările învecinate Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România). Wizz Air îşi asumă astfel angajamentul să îi ajute pe refugiaţi pentru a ajunge la destinaţii, oricare ar fi acestea. Wizz Air a adăugat deja aeronave mai mari şi zboruri suplimentare dinspre ţările aflate la graniţă către Europa, pentru a sprijini circulaţia refugiaţilor, în funcţie de nevoi.
În plus, Wizz Air înţelege faptul că mulţi refugiaţi au început deja să migreze şi ar putea fi blocaţi în alte locaţii. Compania aeriană va oferi, de asemenea, un tarif de ajutorare de 29,99** euro pentru toate celelalte zboruri (mai puţin destinaţiile Emiratele Arabe Unite, Islanda şi Insulele Canare, unde tariful special este de 69,99** euro).
Refugiaţii ucraineni care doresc să rezerve un zbor o pot face accesând https://wizzair.com/#/rescue. Cele 100.000 de locuri gratuite şi tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie. Pasagerii vor trebui să furnizeze numărul paşaportului/cărţii de identitate ucrainene în momentul rezervării şi să prezinte paşaportul/cartea de identitate ucraineană la check-in.
Clienţii sunt în continuare încurajaţi să verifice site-ul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. Este important ca toţi refugiaţii ucraineni să aibă acces la călătorii la preţuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această perioadă de criză.
József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a spus: „Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Ne asumăm angajamentul de a ajuta cât mai mulţi refugiaţi ucraineni să ajungă într-un loc sigur, motiv pentru care le vom oferi 100.000 de locuri gratuite din ţările de graniţă şi tarife speciale de ajutorare pentru toate celelalte zboruri. Am văzut deja eforturi umanitare mari pe teren ale oamenilor noştri din întreaga reţea, iar compania li se alătură pentru un impact cât mai mare. Ne dorim să le oferim refugiaţilor o călătorie sigură şi primitoare.
 
Sursa:Comunicat Wizz Air
 
Foto cu caracter ilustrativ:Cluj-am.ro