Campanie umanitară a Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Prahova pentru persoanele sosiste din Ucraina
Fiecare acţiune de sprijinire a persoanelor sosite din Ucraina contează!
 
Pentru ca acest ajutor să ajungă la fiecare beneficiar şi mai mult, să se plieze pe nevoile lui, este nevoie din partea noastră, a tuturor, să lucrăm organizat şi integrat, tocmai în ideea de a răspunde rapid şi eficient solicitărilor de sprijin venite din partea cetăţenilor ucrainieni. 
 
Astfel, în vederea organizării eficiente şi unitare a întregii misiuni umanitare, reprezentanţii societăţii civile care doresc să sprijine această acţiune umanitară sunt rugaţi ca, pentru moment, să trimită intenţiile de sprijin la adresa de e-mail: umanitar.dsu@mai.gov.ro; astfel încât acestea să fie colectate şi centralizate la nivelul fiecărui judeţ. 
 
Vă informăm totodată că intenţiile de ajutor pot fi comunicate la numărul de telefon operaţionalizat în Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Prahova, respectiv 0720.259.833. 
 
Ulterior, în funcţie de solicitările primite, autorităţile vor contacta şi direcţiona, în cel mai scurt timp, persoanele care pot pune la dispoziţie diferite tipuri de servicii. 
 
Facem un apel către cetăţeni să utilizeze ca mijloc de comunicare numărul unic pentru apeluri de urgenţă - 112 doar în situaţii de urgenţă şi nu pentru comunicarea intenţiilor de sprijin umanitar.
 
 
Sursă: CENTRUL JUDEŢEAN PENTRU COORDONARE ŞI CONDUCERE A INTERVENŢIEI PRAHOVA/Prefectura Prahova