Un băiat în vârstă de 11 ani din Ploieşti are nevoie de un cărucior nou. Copilul este diagnosticat cu Paralizie cerebrală
Daniel Fotea este un băieţel în vârstă de 11 ani din Ploiesti, diagnosticat cu Paralizie cerebrală, microcefalie, forma piramidalo extrapiramidală şi epilepsie.
Copilul este nedeplasabil şi are întârziere profundă în dezvoltare la nivel de 5-6 luni. 
Acesta nu comunică deloc. Nu înţelege comenzi.
 
Are 19 kg şi 118 cm.
 
Din păcate din cauza uzurii, căruciorul cu care îl transporta mama sa, a cedat.
Pe lângă acest ghinion, micuţul a rămas şi fără scaunul de baie.
Apel al mamei pe facebook
 
Claudia Fotea (mama sa) a lansat un apel privind strangera de fonduri pentru a cumpăra cele două  produse necesare lui Daniel.
”Caut cărucior pentru Daniel.
Cele pe care le are, deja sunt total depăşite. Pe drumurile noastre ori se strică foarte repede, ori sunt prea mici, ori cedează în timp. 
Nu pot cumpăra orice.
Are paralizie cerebrală cu diverse aspecte severe. Adică şezutul trebuie să fie comod pentru că are un început de cifoză datorită statului în şezut timp îndelungat şi datorită faptului că de fapt el nu stă natural sau singur în şezut. Este necesar să fie suficient de înalt. Roţile trebuie să fie solide. Ar fi bine să îl susţină bine la picioare. 
În ultimul timp am preferat să îl iau în braţe, cu taxi... mi-a rupt braţele. 
Am nevoie şi caut şi un scaun de baie. Nu vreţi să ştiţi cum îi fac baie unui copil care nu stă singur nici în şezut şi care se comportă exact ca un bebeluş foarte mic, doar că e foarte greu, lung, opune rezistenţă, agaţă tot cu mânuţele, se încordează fregvent...etc.
Deci nu este un scaun normal de baie pentru dizabilitate. Nu, este necesar să fie un şezlong precum cele din imagine.
De la Motivation nu am cerut încă oferta deci nu am preţ.
Dar în situaţia lui Daniel pare mai bun primul, cel cu preţ, deoarece "bebeluşul" meu URS, se împinge foarte mult în picioare, este foarte agitat şi mereu încordat şi în mişcare. Cu cel de la Motivation s-ar putea lovi.
Toate produsele pentru dizabilitate severea sau nu, sunt foarte scumpe. Iar cele care să respecte nişte minime cerinţe pentru afecţiuni severe sunt incredibil de scumpe. 
Priviţi preţurile. V-aţi făcut cruce? Aţi scuipat în sân?
Dar na... "handicapaţii"vor mereu doar bani.
În ţările civilizate dispozitivele vitale sunt oferite gratuit de către stat.
În anumite ţări au la fel ca noi salariu de asistent personal, dar şi centre respiro. Sau exact cum am spus terapii civilizate şi dispozitive gratuite ori salarii decente pentru a putea face faţă.
(În plus, pe lângă faptul că statul nu te ajută este incredibil... îţi produce pagube.
Cei ce mă cunosc ştiu faptul că Primăria Ploieşti îmi produce pagube prin chiriaşii lor care o să conducă la dărâmarea acestei locuinţe pe noi toţi.
Sau o să ne dea foc tuturor celor care locuim lângă ei. 
Nici nu îmi pasă că vor spune că nu sunt ei responsabili. 
BA DA. Sunt chiar cei mai responsabili. )” 
 
 
Cei care doresc să-l ajute pe Daniel o pot face donând în contul:
 
Banca Transilvania
RO57BTRLRONCRT0409116501 
Titular cont:Fotea Claudia-Dalia
 
Foto facebook.