APEL UMANITAR. O profesoară din Ploieşti are nevoie URGENTĂ de sânge
 
Sfichi (Pirvu) Roxana Georgiana are vârsta de 38 ani, este profesoară de limba franceza  la Colegiul Tehnologic Lazăr Edeleanu, lucrează în învăţământ de 14 ani, are un băiat de clasa 2 (8 ani) şi o fetiţă de trei ani.
 
Acum o lună a fost diagnosticată cu cancer şi operată, fiind internată la Institutul Fundeni.
Are nevoie de transfuzie sangvină şi este nevoie urgent de donatori de sânge grupa B3 RH negativ.
 
Apelul a apărut (si)  pe  facebook
” Bună seara. Vreau să vă fac cunoscută situaţia dificilă prin care trece acum doamna Sfichi (Pîrvu) Roxana Georgiana, profesoara noastră de limba franceză. Poate reuşim ca în aceste momente să oferim un minim de ajutor!
Aceasta a fost diagnosticată cu cancer şi operată, fiind internată la Institutul Fundeni. Are nevoie de transfuzie sangvină şi este nevoie urgent de donatori de sânge grupa B3 RH negativ.
Cine are această grupă şi poate/doreşte să doneze, poate să se prezinte în acest sens la orice centru din ţară. Trebuie doar să se facă menţiunea că se donează pentru Sfichi Roxana Georgiana, internată la Clinica de Hematologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Bucureşti!
Are nevoie urgentă de această grupă de sânge care nu prea se găseşte. Orice altă donaţie de sânge este binevenită, dar B3 RH negativ este urgentă.
Mulţumesc!”