O familie din Ploiesti are nevoie de ajutorul nostru ! O putem ajuta impreuna

O familie din Ploieşti are nevoie de ajutor! Ghinionul s-a abătut asupra ei într-un mod extrem de aspru şi chiar când credeau că nenorocirea a luat sfârşit, o altă veste cumplită le-a răpit din nou liniştea. Fetiţa lor a fost diagnosticată cu o formă de leucemie foarte rară, la momentul respectiv vârsta fetiţei fiind de numai un an şi şase luni. După ce au reuşit să triumfe în lupta cu boala, tatăl fetiţei a fost diagnosticat cu cancer, mămica rămânând singură în această luptă crâncenă. Este un moment în care orice om poate întinde o mână de ajutor, indiferent de situaţia financiară. Cei care doresc să ajute o pot face prin declaraţia 230 pentru salariaţi (N.R: Redirecţionarea a 2% din impozit către ONG) sau luând legătura direct cu Andreea Rusu la tel: 0726346586, iar ONG-ul este Asociaţia Rusu Bianca.

Iată mai jos mesajul postat pe Facebook de Andreea Rusu:

Doi tineri fericiţi află o veste mare. Familia se va mării, o să apară o minune, o fetiţă, în viaţa lor. Timpul trece, totul este minunat, îşi fac planuri măreţe, parcă toate stelele se aliniaseră pentru ei. Din păcate la un moment dat, o zi neagră le umbreşte viaţa şi ascunde razele soarelui care până atunci le încălzise sufletele. Aceasta zi reprezintă ziua diagnosticării fetiţei lor, de numai 1 an şi 6 luni cu o boala gravă, despre care nu mai auziseră decât la tv, LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ. Timpul s-a oprit, norii au întunecat cerul, lacrimile nu s-au mai oprit şi frica unei tragedii îşi făcea culcuş în sufletul tinerilor părinţi. O zi şi o noapte le-a trebuit părinţilor să-şi lingă rănile, după care au pornit în lupta vieţii lor, lupta pentru ajutarea fetiţei să învingă cumplita boală şi ca acest diagnostic să devină o amintire. De-a lungul timpului au fost momente grele pentru micuţă, momente pe care nu reuşea sa le înţeleagă, credea ca aşa este viaţa pentru toţi copii. Ceva la care micuţa nu a renunţat deloc a fost zâmbetul şi bucuria sincera a fiecărui copil (acesta fiind tratamentul pentru suflet).
Cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit şi am dus la final tratamentul. În sufletul nostru şi-a făcut loc teama că această boală să nu reapară, pentru că există un risc pentru următorii cinci ani. Bucuria că tratamentul s-a încheiat a fost umbrită de o veste cumplită, de data aceasta asupra soţului meu şi tatăl Biancăi diagnosticat cu cancer de rect, stadiul 3.
Lipsiţi de forţe, dar cu încredere în Dumnezeu începem o nouă luptă.
Dacă până acum lupta a fost dusă în doi, de aceasta dată sunt singură şi trebuie să îi ajut pe amândoi. Aşa că vă rog dacă ne puteţi ajuta cu donaţii directe, prin declaraţia 230 pentru salariaţi sau contract de sponsorizare pentru societăţi nu ezitaţi să o faceţi.
Va mulţumesc anticipat!

Persoană de contact: Rusu Andreea
Tel: 0726346586

sursa:www.ziarulincomod.ro