Infracţiuni la regimul rutier constatate de poliţiştii prahoveni în ultimele 24 de ore
La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 09:30, în timp ce acţionau cu aparatul radar pe raza comunei  Măgurele, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au oprit, pentru control, un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 82 km/h (+32 km/h) condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Măgurele. 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.  
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 17:00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Ştefeşti, poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Slănic au oprit, pentru control, un motociclu fără plăcuţe de înmatriculare, care circula pe DC 14, condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani din comună. 
În urma verificărilor efecutate s-a stabilit faptul că motociclul în cauză este destinat plimbărilor pe drumuri neamenajate, fără a fi înmatriculat sau înregistrat. 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.
 
Seara trecută, în jurul orei 20:00, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza comunei Cărbuneşti, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Bălţeşti au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din comună. 
 
Din discuţiile purtate cu bărbatul, poliţiştii au constatat faptul că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Sursa:IJP Prahova