Acţiune pentru verificarea legalităţii transportului de persoane pe raza municipiului Ploieşti
 
Pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere cu implicarea autovehiculelor destinate transportului public de persoane prin curse regulate şi ocazionale, verificarea legalităţii activităţilor de transport rutier şi verificarea stării tehnice, ieri dimineaţă, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au desfăşurat acţiuni de control în trafic, care au vizat autovehiculele destinate în acest scop.
Astfel, au fost verificate 43 de autovehicule de transport persoane, iar pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 600 de lei. 
Acţiunile de acest gen vor continua şi în perioada următoare, în scopul asigurării transportului de persoane în condiţii de legalitate şi siguranţă.
Pentru a ajunge de fiecare dată în siguranţă la destinaţie, recomandăm tuturor participanţilor la trafic să adopte o conduită preventivă pe drumurile publice şi să adapteze în permanenţă modul de deplasare la condiţiile de drum, trafic, vizibilitate şi condiţiile meteorologice.
 
Sursa:IJP Prahova