Susţine visul unui copil ! Actiune umanitara a politistilor prahoveni
Atunci când pornim în viaţă, toţi suntem dependenţi de ajutorul şi susţinerea părinţilor noştri. Iar când ai parte de susţinere poţi realiza multe în viaţă.
 
Dar ce faci atunci când părinţii nu îţi pot oferi mai mult decât condiţiile minime de hrană şi adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăzneşti să visezi la mai mult?
 
De aici a pornit iniţiativa poliţiştilor oraşului Băicoi. Din dorinţa de a oferi şansa la un viitor mai bun copiilor din cadrul a două familii din oraşul lor, care au potenţial, dar care nu au suportul necesar.
 
Mihai, un copil de 13 ani, crescut doar de mama sa. Este sportiv cu rezultate foarte bune şi locuieşte într-o căsuţă, la marginea oraşului, care nu beneficiază de alimentare cu energie electrică.
 
O bunică care are grijă de nepoţelele ei, singură, fără niciun ajutor. Locuiesc într-un apartament modest iar veniturile le ajung cu greu de la o lună la alta.
 
Poliţiştii prahoveni au ales să lupte alături de ei. Să îi susţină şi să îi ajute să-şi îndeplinească visul şi să aibă şansa la o viaţă mai bună.
 
Să fim solidari cu cei în nevoie, să ajutăm şi să iubim!
 
Sărbători binecuvântate!
 
Sursa:IJP Prahova