Poliţiştii prahoveni la datorie pentru sărbători în siguranţă
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, cât şi pentru fluidizarea traficului rutier pe principalele artere din judeţ.  
 
În această perioadă, politiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova sunt prezenţi pe principalele sectoare de drum pentru asigurarea fluenţei traficului rutier. 
 
Pentru evitarea aglomeraţiei, recomandăm si ruta ocolitoare Ploieşti - DN1A - Vălenii de Munte - Braşov.
 
Recomandăm participanţilor la trafic să manifeste calmitate şi responsabilitate  şi să adopte un comportament de natură a nu crea o stare de pericol. 
 
De asemenea, să asigure buna funcţionare a ştergătoarelor de parbriz şi a sistemului de climatizare şi dezaburire, să folosească corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autoturismul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să respecte semnalele şi indicaţiile agenţilor de circulaţie! 
 
Scopul nostru nu este acela de a sancţiona, ci ne dorim să ajungeţi în siguranţă la destinaţia unde aţi ales sa petreceţi Crăciunul
 
Sărbători cu bine!
 
Sursa:IJP Prahova