Faptele bune continuă în rândul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova
Faptele bune continuă în rândul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova
 
Dăruind, vei dobândi!
 
În apropierea sărbătorii Crăciunului care ar trebui să umple atât casele cât şi sufletele oamenilor cu căldură, poliţiştii prahoveni încearcă prin fapte mici să aducă zâmbete pe chipul acelor copii care nu au atât de multe motive să o facă mai des.  
 
Ieri, 21 decembrie a.c., frigul aspru şi zapada de la munte nu i-a oprit pe poliţiştii staţiunii Buşteni să  ,,încălzească” cu bunăvoie şi fericire căminul unei familii atipice, numeroase, mai exact copiii Sanatoriului Balneoclimateric din Buşteni, cât şi unei familii cu o situaţie financiară precară, în care doi fraţi sunt crescuţi numai de către tată, acesta ţinând şi locul mamei. 
 
Poliţiştii au adus celor mici alimente de primă necesitate şi dulciuri, copiii arătându-se interesaţi de meseria de poliţist purtând discuţii cu oamenii legii despre activitatea pe care ei o desfăşoară pentru siguranţa cetăţenilor. 
 
Prezenţa oamenilor în uniformă, însoţiţi de darurile lor, au adus zâmbete pe chipurile copiilor centrului şi membrilor familiei greu încercate.
 
Sursa:IPJ Prahova