O fetiţă din Ploieşti are cancer, la doar 8 luni. Hai să o ajutăm
O cheamă Ana şi are doar 8 luni. Un copil mult dorit, unic la părinţi, un copil care, până acum trei săptămâni, nu a avut nicio problemă de sănătate. Pe 26 octombrie, însă, pentru micuţa ploieşteancă a început lupta cu viaţa. Una mult prea grea şi mult prea dură pentru o fărâmă de om.
Tumoră pe creier a fost cumplitul diagnostic pus de medicii de la „Grigore Alexandrescu”. Tumoră inoperabilă, dar care poate fi ţinută sub control doar cu crunte şedinţe de chimioterapie.
Ana e mică şi are nevoie acum, mai mult decât oricând, să vadă că lumea aceasta în care a venit e o lume în care ea va fi bine.
„Nu credeam vreodată că viaţa ne va aduce în acest moment, dar se pare că Dumnezeu are alt plan cu noi, pe care încercăm să îl înţelegem, să îl acceptăm şi să îl ducem la bun sfârşit. Noi suntem Ionuţ şi Alina Radu şi anul acesta, în aprilie, a apărut în viaţa noastră cea mai mare bucurie de pe pământ, fetiţa noastră, Ana! Din păcate, după doar 6 luni de viaţă, în urma unor investigaţii, am descoperit că micuţa noastră are o tumoră pe creier, un gliom de nerv optic! Distanţa dintre viaţa şi moarte fiind una foarte mică, pentru a ne salva copilul, am apelat la o clinică din străinătate, care a acceptat să ne primească pentru investigaţii suplimentare şi tratament spunându-ne că situaţia este critică şi viaţa Anei atârnă de un fir de păr”, este mesajul emoţionant al părinţilor micuţei ploieştence.
 
CONTINUARE AICI