Peste 400 de elevi au participat la Campania “ Spune,pe bune,ce se intampla la tine in scoala “. Campanie initiata de realizatorul emisiunii “ Generatia lui John “,John Cristea .

In perioada 31.07. -  11.09.2017 ,John Cristea( realizatorul emisiunii “ Generatia lui John “ - Prahova Tv ) a lansat cea mai amplă campanie de conştientizare a problemelor pe care tinerii le întâlnesc în şcoli. Au fost adunate informaţii în mod anonim,acestea vor ajunge   Inspectoratul Judetean Prahova şi la Ministerul Invatamantului .

Imaginea sistemului educaţional

Favoritisme educaţionale, profesori care nu-şi fac datoria la catedră, şcoli unde nu se face carte, tineri care se discriminează în funcţie de situaţia materială, profesori care-şi obligă elevii să facă pregătire pentru o notă mai mare, violenţe verbale şi psihice în timpului orelor şi incapacitatea elevilor de a gestiona volumul imens de informaţie de la clasă  – aceasta este imaginea studiului la care au luat parte sute de tineri dornici să se facă auziţi şi să spună ce cred ei despre sistemul educaţional românesc.

Rezultatele campaniei

400 de tineri şi-au făcut timp pentru a completa formularul campaniei “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în şcoală”, în perioada 31/07/2017 – 11/09/2017, iar rezultatele au fost analizate, anonimizate şi transformate într-un infografic menit să transmită un semnal de alarmă până la minister, acolo unde se pot lua decizii serioase în dezvoltarea durabilă şi corectă a tuturor instituţiilor şcolare.

Continuare aici : http://www.johncristea.ro/infografic-campanie-educatie-prahova/