Acţiunile împotriva efectelor pandemiei Covid-19 continuă la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova
 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
Forţele de ordine au fost angrenate ieri, 22 noiembrie a.c., în acţiuni punctuale de control, efectuând verificări la peste 60 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate, 55 de obiective de interes (restaurante, terase, zone de agrement, unităţi turistice, gări şi pieţe) şi 50 de  autovehicule destinate transportului de persoane.
Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranţă, poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2000 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare totală de 9.000 de lei. 
În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor poliţiştilor în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii cetăţenilor.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţa fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună riscului îmbolnăvirii.
 
Sursa IJP Prahova
 
Foto ilustrativ