Primăria Municipiului Ploieşti şi Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti sunt din nou parteneri în cadrul campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK”, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD
Primăria Municipiului Ploieşti şi Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti sunt din nou parteneri în cadrul unei campanii speciale de donare de sânge “BLOOD NETWORK”, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD.
Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte încurajarea donării de sânge, un dar nepreţuit care salvează semeni. Campania Blood Network se desfăşoară, anual, în mai multe oraşe din ţară.
Municipiul Ploieşti este oraşul în care au donat sânge cei mai mulţi oameni, în cadrul ediţiei care s-a desfăşurat în vara acestui an.
Implică-te şi salvează o viaţă! Vino şi donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, în perioada 13-14 noiembrie 2021, în intervalul orar 08.00-14.00!
 
Participanţii care se prezintă la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti şi îndeplinesc toate condiţiile de donare şi participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediţia 2022, pentru prima zi de desfăşurare a festivalului, precum şi un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociaţiei Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND. 
 
Sursa:Primaria Mun.Ploiesti