Situatie extrema la SGU Ploiesti.Apel disperat al angajatilor. Ploiesteni, AJUTOR!!! SGU a reinventat robia

Ploiesteni, AJUTOR!!! SGU a reinventat robia!

Salariul minim pe economie nu am fost platiti de peste doua luni de zile.

Aproape ca ne lesină colegii de foame in timp ce fac sanţuri pentru garduri vii! Ne plang colegele care intra in noroi pana la genunchi la scos de arbusti din pepiniere...au plecat la munca, dar copilasul nu are niciun pachetel la scoala iar tenesii de peste vara se uda la fiecare ploaie.

Avem la sere mame vaduve, fete orfane care stau cu chirie si pot fi date afara pentru neplata, dar au bocancii de serviciu rupti iar picioarele le sunt mereu ude, nu au manusi iar mainile sunt mereu crapate.

Oamenii nostri care au trudit 20-30 de ani pentru acest oras, acum, in prag de pensie, sunt umiliti si uitati, iar acasa primesc notificari pentru intreruperea electricitatii si a gazului pentru neplata, desi ei se trezesc in fiecare zi la 4 ca sa poata ajunge la timp la serviciu.

Eu, Georgiana Stefan, angajata a SGU, cu inima franta ca nu pot sa-i ajut cu nimic pe acesti oameni, in nume personal (nu vreau sa fie nimeni acuzat ca m-ar fi instruit/platit/influnetat/avizat/intimidat/inspirat..etc sa fac acest apel si sa dezvalui o realitate ingrozitoare), va rog cu toata inima, faceti ceva pentru acesti oameni!!!

Ei, oameni invatati sa munceasca din greu, sa fie umiliti si sa tot rabde, nu va vor cere nimic vreodata, chiar daca sunt infrigurati, flamazi si tristi. Sunt demni si muncitori, dar cei ce ar fi trebuit sa-i ocroteasca si sa ii conduca cu intelepciune, i-au adus, de fapt, la prapastie.

Fie-va mila!!! Daca sunt printre dumneavoastra unii care au posibilitati si care vor sa intinda o mana, faceti-o, salvati-ne colegii!!! Orice milostenie pe care o puteti face, va fi primita. O paine daca veti da unui coleg sau colege de-a noastra, o va primi cu drag si multumire.

Poate ca nu vor recunoste imediat ca sunt la limita disperarii, e normal, la noi reducerea la tacere prin amenintare este o normalitate. Cu smerenie si speranta, Georgiana Stefan.

foto:telegrama.ro