Dincolo de rivalitate, ajutorul nostru îi poate salva viaţa ! Alături de Dan Cucu. Dan Cucu este un suporter care are nevoie de noi toţi
 
Dan Cucu este unul din suporterii care formează gruparea Nuova Guardia (Dinamo Bucureşti) si are cancer . 
„Să nu cumva să faceţi colectă pentru mine!”
“Cucu “aşa cum îi zic prietenii, a fost prezent de fiecare dată la meciurile “alb-rosilor “, dar şi cele ale echipei naţionale,.
Tânărul în vârstă de 34 ani, a aflat acum 4 luni că suferă de o boală cumplită, care îl devorează zilnic Deşi nu ştia nimeni, Dan păstrând secretul, fanii dinamovişti au aflat de boala lui Cucu, acum o lună. „Să nu cumva să faceţi colectă pentru mine!” a spus atunci Dan prietenilor săi.
Peluza “Cătălin Haldan “prima care a sărit să-l ajute.
 
Deşi Dan nu a vrut să fie ajutat, suporterii din PCH au creat pagina de facebook, ALĂTURI DE CUCU, www.facebook.com/AlaturiDeCucu/,
 Aceştia postând mesajul: „Să nu lăsăm pe nimeni şi nimic să ne îngenuncheze! Fiecare din noi îl poate ajuta pe Dan Cucu să se bucure în continuare de viaţă, să revină în peluza dinamoviştilor. Suntem o familie, un grup de oameni adunaţi la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a învăţat să fim uniţi, să nu dăm înapoi, să nu lăsăm pe nimeni şi nimic să ne îngenuncheze!”.
 
 
38.000 - prima parte a tratamentului...
În acest moment, suporterul alb – roşilor este este internat într-o clinică din Turcia, starea lui este stabilă  şi urmează un tratament de chimioterapie.
Prima parte a tratamentului costă 38.000 de euro., primii 4.000 euro au venit din fondurile strânse de PCH.
Toată lumea alături de Cucu.
Suporterii câinilor u organizat o licitaţie online la care au scos tricouri istorice, printre care şi cele ale lui “Unicului căpitan “, Cătălin Hildan. Tricourile fiind scoase la licitaţie de tatăl acestuia, Marin.
„Aş face orice pentru băieţii din peluză băiatului meu. Aşa simt că trăieşte şi el...”, a spus nea Marin Hildan pentru FANATIK.RO.
Paul Anton, a oferit tricoul cu care a promovat în Primera Division, cu Getafe.
Ofiţerul de presă al dinamoviştilor, Jhonny Culina, a scos la licitaţie tricoul cu numărul 9 purtat de Claudiu Niculescu (acum 10 ani).
Marius Niculae a oferit tricoul purtat de el în anul 2000, atunci când Dinamo a câştigat cel de al 15 lea titlu de campioană a României.
Fundaţia Dinamo Evolution a scos la licitaţie tricoul lui Rivaldinho, semnat de jucătorul brazilian.
Iar alţi suporteri ai “câinilor “au scos la licitaţie tricourile lui Daniel Iftodi, Adi Mutu, Radu Ştefan (tricou de la Lazio!), Bogdan Lobonţ (tricoul de joc de la meciul România – Olanda (13 octombrie 2007) Liviu Ganea, Sergiu Homei, Dorel Stoica, Gordan Bunoza, Aljosa Vojnovic, Dorin Rotariu, Marcel Essombe, Valentin Lazăr (tricou de la Al Sailiya), Antun Palic Patrick Petre, Sergiu Hanca, Wayne Rooney de la finala Ligii Campionilor din 27 mai 2009 (Barcelona – Manchester United 2-0) Edinson Cavani (Napoli) şi Garteh Bale (Real Madrid)!
Luptătorii dinamovişti de MMA alături de Cucu.
Mihai Simion este un luptător de MMA, acesta a oferit mânuşile cu care a reuşit cele mai multe victorii şi două TKO-uri „în mâinile mele au reuşit multe victorii, dar cele mai răsunătoare au fost două TKO-uri. Unul în RXF 6 în faţa unui luptător de nivel internaţional, Constantin Iordan şi altul la Campionatul European de Sambo Combat în faţa unui sportiv de clasă mondială, azerul Farid Atilla Aliyev. Îmi sunt extrem de dragi şi m-am gândit să le păstrez pentru nepoţi. Dar viaţa unui prieten merită orice sacrificiu, aşa că o să le scot la licitaţie pentru camaradul meu Dan Cucu, aflat într-o situaţie în care are mare nevoie de ajutor. Dan a fost diagnosticat având cancer şi se află la clinica Acibadem din Turcia, unde tratamentul este extrem de costisitor” a scris sportivul pe pagină lui de facebook. 
Alin Alexuc-Ciurariu (lupte greco-romane) a pus la licitaţie echipamentul purtat de el la Jocurile Olimpice de la Rio. 
„Peluza Roş-Albastră” a uitat de rivalitate. 
 „Peluza Roş-Albastră”, nou formată galerie a echipei FCSB, a trecut peste rivalitate şi a postat pe pagina de facebook a acesteia: „Solidaritatea nu ţine de simpatia pentru aceeaşi echipă de fotbal. Ea trece peste orice graniţe. Haideţi să dăm o mână de ajutor unui suporter rival care trece prin momente grele! Dacă nouă Dumnezeu ne-a dăruit sănătate, probabil că cel mai potrivit mod prin care îi putem mulţumi este să-l ajutăm pe aproapele nostru care se află în nevoie”. şi au oferit la licitaţie tricourile lui Tamaş, Petre Marin şi Eugen Trică.
Rapidiştii alături de Dan Cucu.
Deşi se cunoaşte rivalitatea accerba intre Rapid şi Dinamo, un grup de suporteri ai alb-visiniilor au
Cumpărat 10 bilete la meciul caritabil Dinamo – Aris Limasol (meciul din seara aceasta, de pe stadionul Dinamo), dup ace le-au achitat, le-au returnat pentru a fi revândute celor care doresc să-l ajute pe Cucu.
Suport şi de la Mediaş.
 
Unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai echipei Gaz Metan Mediaş, Plăiaş Paul, “Gazistul”, a licitat două eşarfe de la meciurile Gaz Metan Mediaş - Mainz (1-1) şi Gaz Metan Medias- Austria Viena (1-0), (august 2011), atunci echipa din Ardeal a ajuns în play-off-ul Europa League.
 
Pentru Cucu şi la Ploieşti.
 
Joi seara un grup de suporteri romani, prezenţi pe stadionul “Ilie Oana “la meciul dintre România şi Kazakhstan, scor 3-1 pentru tricolori, au afişat pe gardul de la tribună a 2 a un banner cu mesajul 
“facebook.com/AlaturiDeCucu”.
 
Despre Dan Cucu:
“Dan, pentru majoritatea Cucu, este fiu, suporter, iubit şi prieten de nădejde, un bun patriot, mereu la datorie, atât la locul de muncă cât şi în peluza. Este tipul ăla inimos şi plin de viaţă care şi-a consumat multe weekend-uri pe stadion sau în sălile de sport, alături de Dinamo şi de Naţionala României. Aşa cum el a ţinut mereu steagul sus, fiind întotdeauna prezent în acţiunile peluzei (apropiaţii ştiu exact de ce este capabil Cucu când îşi doreşte ceva), tot la fel astăzi, el trebuie să vadă că-i suntem alături. Acum, când are cea mai mare nevoie de noi.
La doar 34 ani a fost diagnosticat cu cancer, iar boala asta teribilă i-a afectat mare parte din organele interne.
Nu demult am reuşit împreună minunea de a strânge cea mai mare parte din suma necesară pentru a-l salva pe Cătau. Acum el este din nou în primele rânduri ale PCH-ului.
Am demonstrat atunci că miracolele se nasc din gesturile noastre de bunătate puse laolaltă.
De data aceasta Dan este cel care are nevoie de ajutorul nostru. Este internat de urgenţă într-un spital din Turcia, starea lui este stabilă, iar de săptămâna viitoare va începe chimioterapia. Urmează o perioadă grea pentru el, iar faptul că va vedea împreună noastră simţire îi va da curaj în lupta cu boala. În prima fază, suma necesară tratamentului este de 38.000 €. O parte din suma a fost suportată de Dan. Pentru restul e nevoie de noi, cei care-l cunoaştem şi de oricine este dispus să ajute. Băiatul ăsta are prea mult bun simţ şi niciodată n-ar fi apelat la un astfel de ajutor. Dar noi trebuie s-o facem!
Haideţi să strângem rândurile din nou, să acordăm şansa la viaţă încă unui camarad, încă unui OM, în teribila lupta cu această boală cumplită!
Dacă noua Dumnezeu ne-a dăruit sănătate, probabil că cel mai potrivit mod prin care îi putem mulţumi este să-l ajutăm pe aproapele nostru care se afla în nevoie.
Suntem o familie, un grup de oameni adunaţi la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a învăţat să fim uniţi, să nu dăm înapoi, să nu lăsăm pe nimeni şi nimic să ne îngenuncheze!
Putem începe să punem fiecare umărul şi să-i fim alături în războiul cu viaţa donând orice sumă în conturile:
EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781
Deschise la Raiffeisen Bank pe numele lui Dan (Cucu Mihai Daniel)
De asemenea, puteţi dona în contul PayPal, rodanielred_s@yahoo.com
Solidaritatea nu ţine de simpatia pentru aceeaşi echipă de fotbal. Ea trece peste orice graniţe. Este singura investiţie care nu va da faliment niciodată.”