Incepe distribuirea ajutoarelor de incalzire

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetăţenii Municipiului Ploieşti că, începând cu data de 03.10.2017, se va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, aferent sezonului rece 2017 – 2018.

Astfel, administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, pot ridica aceste formulare din următoarele puncte:

·      sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare, Piaţa Eroilor nr.1A,

·       sediul S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A

·       Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploieşti                                      Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.

Totodată, cetăţenii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, lemne sau energie electrică, le pot prelua direct de la:

·        sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare, Piaţa Eroilor nr. 1A;

·         la Centrele de informare pentru cetăţeni si recreere pentru pensionari:

Ø      Str. Mihai Bravu nr.214, bl. 24B, parter;

Ø      Str. Înfrăţirii nr.5A, bl.67 bis;

Ø      Str. Măgurii nr.2;

Ø      Cartier 9 Mai – fosta Staţie Hidrofor

Ø      Str. Cătinei nr.17A.

 

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor se va face începând cu data de 03.10.2017, la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare, Piaţa Eroilor nr.1A, după următorul program:

-         marţi 8³° - 16³º

-         miercuri 8³° - 16³º

-         joi 8³º - 16³°

-         vineri 8³º - 14º°

Informaţii suplimentare privind condiţiile de acordare ale acestui sprijin financiar se pot  obţine de pe site-ul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, http://asscploiesti.ro/  sau la numărul de telefon 0749160761.