Hai să-l ajutăm pe Vladimir. La numai 5 ani şi 6 si 8 luni lupta pentru a-si pastra vederea la ochiul drept. Vezi diagnosticul aici
Tănase Vladimir Cristian este un băieţel cuminte din Ploieşti.
La numai numai 5 ani şi 6 luni duce o luptă grea cu propia lui viaţă.
Potrivit părinţilor săi, pe data de 31 august 2021, Vladimir a fost diagnosticat cu pierderea acuităţii vizuale, neurogliom de chiasmă optică, neurofibromatoză, cu afectarea totală a ochiului stâng.
” Vladimir se chinuie din cauza faptului că nu mai vede cu ochiul stâng, starea lui este în continuu de agitaţie, neînţelegând ceea ce i se întâmplă, cu somn agitat, spasme şi coşmaruri.
Acum Vladimir nu mai râde, plânge foarte mult şi foarte uşor.
Vladimir pentru a putea vedea un obiect este nevoie să se apropie la o distanţă de maxim 10 cm, pentru a vedea desene animate la televizor trebuie să stea la o distanţă de maxim 30 cm.
Părinţii au fost la clinici particulare pentru investigaţii, au fost în secţie de oncologie la Cluj dar fără un rezultat satisfăcător pentru copil.
Au contactat clinici din străinătate şi singura şansă pentru stagnarea / reducerea tumorii este în Italia însă pentru a pleca şi efectuă chimioterapie pe minim 1 an şi jumătate au nevoie de o sumă foarte mare de bani, necesitând a fi suportate în totalitate de familie.
Ajutaţi-ne să îl putem strânge iar în braţe, să poate avea acces la tratament pentru a putea vedea şi să ne bucure cu zâmbetul lui.
Cuvintele nu au puterea de a exprima mulţumire, acelor persoane care sunt alături de noi pe acest drum anevoios!” este mesajul familiei copilului.
 
Cei care doresc să-l ajute o pot face astfel:
Contul mamei este: în Banca Transilvania
LEI: RO42BTRL03001201388360XX
EURO: RO88BTRL03004201388360XX
Titular: Tănase Ionescu Claudia