HAI SĂ O AJUTĂM. O politistă din Prahova care îşi creşte singură copilul, are un diagnostic crunt
 
Eftimie Despina ( 46 ani) este poliţistă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Câmpina (IJP Prahova), are un copil pe care îl creşte singură.
 
Despina lucrează în Poliţie de 16 ani, iar colegii săi spun că aceasta este dedicată total muncii.
Potrivit observatorulph.ro, aceasta  a fost diagnostică în luna mai, a anului 2020 cu... cancer la sân (neoplasm mamar).
Diagnosticul Denisei a venit în urma unui control de rutină după ce a ajuns la medic acuzând dureri la mâna stângă.
Poliţista a trecut deja printr-o intervenţie chirurgicală, însă recuperarea este esenţială după astfel de proceduri, şi totodată costisitoare.
 
Colegii ei de la Corpul Naţional al Poliţiştilor spun povestea Despinei.
 
 
” Am vorbit zilele trecute cu Despina Eftimie colega noastră de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din IPJ Prahova. Ea lucrează de 16 ani în cadrul POLIŢIEI şi mi-a spus că îi place meseria, o face cu drag şi abia aşteaptă să se întoarcă la muncă.
” Voi trece şi peste asta şi mă voi întoarce, mă aşteaptă colegii, e greu, dar îmi place ce fac.” – aşa a început Despina povestea ei. Apoi în glasul ei am simţit, o umbră de tristeţe, dar a continuat.” În luna august 2020 m-am dus la medic după ceva timp în care mă chinuia o durere la mâna stângă.
Atunci medicul mi-a spus că sunt nişte chisturi şi că voi face un tratament şi va fi bine.
 În urma tratamentului de aproape un an m-am simţit mai bine, iar în luna mai 2021 m-am dus la control. De aici viaţa mea a intrat într-un vârtej.
 M-am aşezat pe masă pentru control şi parcă o văd şi acum pe dnă doctor.
 Da este foarte bine în partea stângă, să vedem şi în dreapta.
 Nu se poate, cine te-a văzut prima dată? Nu se poate!
Trebuie să începi imediat tratamentul! Nici nu mai înţelegeam ce spune. Dnă Doctor copilul meu este pe hol, cum vreţi să ies acum şi să-i spun Ilincăi că sunt mai rău în loc că sunt mai bine?”
Despina s-a oprit o clipă şi-a tras aer în piept şi şi-a continuat povestea.” Am avut norocul unor medici extraordinari de la Spitalul Monza, unde m-am operat şi urmează 30 de serii de radioterapie, tratamente hormonale şi sper că totul va fi bine.”
Nu ştiu dacă realizaţi ce costuri au însemnat operaţia şi tratamentul Despinei, vă spunem noi 24.000 de lei. 24.000 de lei în nici un an de zile!
 24.000 de lei pentru viaţă!
24.000 de lei pe care Despina i-a obţinut cu ajutorul prietenilor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor!
Nu ştiu dacă v-aţi dat seama, dar Despina este o mamă singură, care îşi creşte copilul cu multe sacrificii. În continuare Despina are nevoie de ajutorul nostru, suma de care mai are nevoie pentru toate analizele şi tratamentele este de 20000 euro, dar ea a ajuns la capătul puterilor şi vă cere ajutorul vostru.
Haideţi să-i dăm o şansă Despinei să îşi vadă copilul mare!
 Ştiu că puteţi, aşa cum am spus la început aveţi puterea necesară, sunteţi mulţi şi o puteţi face!
Oricare dintre voi o puteţi ajuta pe Despina, puteţi dona în
contul RO24INGB0000999910878641 deschis pe numele mamei sale Tanasa Emilia Floarea la Banca ING sau puteţi distribui postarea!”
 
Foto: Corpul Naţional al Poliţiştilor