David, fratele mai mare a gemenilor decedaţi, a primit zeci de cadouri. Acesta se află la verişorii săi, în Ploiesti
Miercuri seară, Ploieştiul a fost zguduit de o tragedie fără margini, doi gemeni în vârstă de 2 ani şi 4 luni (frate şi soră) au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe B-dul Republicii.
 
Pentru cei care încă nu au aflat, cei doi copii mai aveau un frate în vârstă de 5 ani, acesta se afla intr-o casa inchiriata in Ploiesti, la matusele lui, alături de verişori şi tatăl acestuia.
Tatăl acestuia încearcă să obţină custodia copilului, datorită faptului că nu are condiţii foarte bune, aşa cum a spus într-o postare pe facebook, Marinela Macovei (una dintre voluntarele care se vor ocupa de ajutorul micuţului şi al familiei acestuia).
 
Mobilizare rapidă pe facebook.
Pe un grup de facebook, doua voluntare din Ploieşti, Andreea Dan şi Marinela Macovei au lansat un apel către ploieşteni pentru a ajuta familia cu înmormântarea şi pentru îl ajută pe micuţul David.
Dacă de înmormântarea gemenilor se va ocupa străbunica lor, de ajutorul copiilor (în primul rând) se vor ocupa cele două voluntare (Andreea şi Marinela) împreună cu un grup de oameni.
 
Zeci de cadouri, emoţii şi zâmbete.
Astăzi (13 august 2021) Andreea şi Marinela l-au vizitat pe David, la Drăgănesti unde i-au dus zeci de cadouri (alimente, dulciuri, jucării şi îmbrăcăminte).
David nu a avut încălţămintea potrivită pentru a ajunge la doctor.
” L-am dus azi la medicul de familie împreună cu tatăl lui şi ne-am chinuit să-i băgăm picioruşele mici într-o pereche de adidaşi şi mai mici” a spus Marinela.
Cei care vor să se alăture demersului făcut de Andreea şi Marinela le port contacta la adresele de facebook: https://www.facebook.com/deewwu.pytyk sau https://www.facebook.com/mary.bruneta.10
 
Sau redacţia noastră la nr. de whatsapp:0729.250.940
 
Poveste desprinsa parca din  filme.
”Matusele lui David sunt divortate.Si tatăl matuselor si al tatalui gemenilor sta tot acolo.4 adulti in casa.Cel mai socant  lucru aflat astăzi de la rude este ca mama in momentul in care a fost intrebata de către politie dacă are copii, atunci când au ciocanit la uşa, a spus: eu am doar un băiat. Nu recunostea ca are gemenii.
Tatal lui David a spus, ca salteaua de pe pat era  trasa lângă masuta de pe care s-au urcat copilasii. Cum aveau putere sa mute salteaua?” a declarat in exclusivitate pentru infoploiesticity, Andreea Dan.
 
Gemenii vor fi înmormântaţi mâine, la Drăgăneşti.
Cu inima frântă de durere, unchii şi străbunica copiilor au ridicat trupurile neînsufleţite de la IML Prahova şi le-au transportat la Drăgăneşti, acolo unde cei mici vor fi înmormântaţi, în locul de veci al... străbunicii sale.
 
 
Foto facebook.