APEL UMANITAR DISPERAT. Un copil  din Ploiesti are NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU
 
La numai 1 an şi 3 luni, Bogdan-Ioan, un băieţel din Ploieşti, a fost diagnosticat cu o boală rară şi foarte gravă: HLH - limpfohistiocitoză hemofagocitară primară.
Copilul are nevoie de o intervenţie urgentă, care nu poate fi făcută în România, iar părinţii au lansat un strigăt disperat după ajutor.
 
“Este greu. Sunt ingenuncheat!
 
Viata baietelului meu Bogdan-Ioan de 1 an si 3 luni, depinde si de voi! Incerc sa fiu scurt si simplu. Nu stiu cum sa fac astfel de strigat umanitar. Bogdan Ioan  are diagnosticul in curs de actualizare de HLH - limpfohistiocitoza hemofagocitara primara. Dar nu va fi gata la timp acest diagnostic, negru pe alb. Analiza genetica vine din SUA in doua-trei săptămâni şi va fi prea târziu. Un caz rar, unul la un milion. Va necesita transplant de maduva. Luni - marti, 9-10 august, trebuie sa plecam urgent la Roma la spitalul Bambino Gesu pentru a l salva. Ca sa nu moara. Aici si acum, nu-l putem salva din pacate.
 
Imi cer iertare pentru pozele atasate! Dar fac orice sa-i salvez viata! Sa intelegeti gravitatea. De asemenea atasez si conturile RON si EURO, pe numele bebelusului dar la care inca nu am card ul pentru ca astazi le am deschis si dureaza pana la sapte zile. Si mai atasez si contul meu curent in lei. Poate careva dintre voi, vrea sa puna umarul la salvarea vietii dragului nostru baietel Bogdan Ioan!
 
Cer ajutor! Orice! De la rugaciuni si pana la bani!
Timpul este foarte scurt.
 
Cu Dumnezeu inainte!
 
Dan Andrei Vranceanu RON Raiffeisen Bank: RO04RZBR0000060007947337.
Vranceanu Bogdan Ioan RON Banca Transilvania: RO23BTRLRONCRT0612322801.
Vranceanu Bogdan Ioan EUR Banca Transilvania: RO70BTRLEURCRT0612322801.”
Tatăl lui Bogdan, Andrei Vrânceanu, poate fi contactat AICI