AŢI VĂZUT-O ? O minoră din Ploieşti este dată dispărută
UPDATE:
Se revocă darea în urmărire a minorei. Aceasta a fost identificată de poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi care au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona gării Galaţi se află o minoră care a fost dată dispărută de poliţiştii secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. În baza celor sesizate, tânără a fost identificată şi încredinţată părinţilor.
Precizăm faptul că pe timpul plecării voluntare de la domiciliu nu a fost victima niciunei infracţiuni. 
Stire initiala:
La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 22.10, dispeceratul Secţiei nr.3 Poliţie Ploieşti a fost sesizat cu privire la faptul că minora Stan Maria Alessia, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a revenit până în prezent.
Semnalmente: înălţime 1.55 -1.60 m, constituţie astenică, faţa ovală, păr blond, drept, lung până la umeri, ochi albaştrii, ten deschis, nas drept.
La momentul plecării era îmbrăcată cu bluză de culoare albă cu dungi negre, părul prins cu o eşarfă de culoare roşie, o pereche de pantaloni de culoare neagră tip colant, tenişi negri.
Minora poartă aparat dentar şi avea asupra sa un animal de companie, respectiv un iepure alb.
Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie, sau să apeleze 112.
 
Sursă: IJP Prahova