Trei persoane din Prahova sunt date dispărute. Apelul Poliţiei
 
1.
La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 12:30, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Tomşani au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fratele său, IANCU MARIAN, în vârstă de 52 de ani, domiciliat în comuna Tomşani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a se mai întoarce.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 60-70 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr drept, tuns scurt de culoare neagră, ochii albaştrii, nu are tatuaje sau semne particulare. Aceasta avea asupra sa cartea de identitate şi documentele personale pe care le poartă permanent într-un rucsac.
Nu se cunosc elementele vestimentare purtate la momentul plecării.
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
 
2.
Astăzi, 30 iunie a.c., în jurul orei 01:00, Secţia nr.3 de Poliţie Ploieşti a fost sesizată de ătre un bărbat domiciliat în municipiul Ploieşti, despre faptul că, soţia sa TOMA FLORENTINA-DOINA, în vârstă de 44 de ani, a plecat de acasă în jurul orei 13:00 şi nu s-a întors până în prezent.
Semnalmente:1,60 m înălţime, greutate 60 kg, păr scurt, ochi căprui, fără semne particulare.
La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac gri, blugi albaştri, încălţată cu pantofi sport de culoare albastră.
 Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
3.
Astăzi, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că fiica sa, numita IONIŢĂ NICOLETA, în vârstă de 17 de ani, ar fi plecat de la domiciliu din comuna Valea Călugărească şi nu a mai revenit până în prezent.
Aceasta ar fi plecat la data de 29 iunie a.c., în jurul orei 11:00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1.60-1.65 m, greutate 40 kg, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept şi tuns până la nivelul umerilor, fără semne particulare.
La momentul plecării era îmbrăcată cu o salopetă neagră, iar în picioare purta o pereche de papuci albaştri din material plastic.
Persoanele care pot oferi detalii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.