Asociaţia Mozaic Comunitar aduce în Ploieşti un nou senzor de măsurare a calităţii aerului, lărgind reţeaua uradmonitor.com.
 
Ştim că poluarea este principalul motiv pentru care ai vrea să locuieşti în alt oraş, însă vrem să punem umărul pentru ca acest lucru să se schimbe. De aceea, lansăm acest CONCURS:
Fii parte din proiectul nostru şi noi vom aduce senzorul SMOGGIE chiar la tine acasă! Dacă locuieşti pe o stradă circulată din zonele: Şoseaua Vestului, Mihai Bravu, Gara de Sud, Strada Mărăşeşti sau Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, trimite mesajul "Vreau un Ploieşti ECO!" în cadrul acestei postări şi spune-ne de ce îţi pasă de Ploieşti. Câştigătorul va fi contactat de unul dintre reprezentanţii noştri.
Pentru a deveni partener al nostru în acest proiect, ai nevoie doar de conexiune de internet wifi, precum şi dorinţa de a face bine comunităţii. 
SMOGGIE este un aparat de monitorizare a calităţii aerului, produs în România, de dimensiuni reduse, foarte uşor de instalat, al cărui senzor măsoară particulele în suspensie PM1, PM2.5 şi PM10, informaţiile colectate de acesta fiind disponibile pe telefon sau pe laptop în timp real.
De acum înainte, nu doar că vei contribui la un proiect internaţional Made in Romania, dar vei şti şi cât de curat este aerul din jurul casei tale!