DGASPC Prahova angajează asistenţi personali profesionişti (APP)
Activitatea de recrutare de asistenţi personali profesionişti continuă în cadrul proiectului „TreI: Interacţiune, Integrare, Independenţă! – proiect A”, proiect cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020.
 
De asemenea, în scopul de a sprijini cetăţenii interesaţi de un loc de muncă în domeniul asistenţei sociale, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a demarat realizarea demersurilor în vederea autorizării instituţiei în calitate de furnizor de formare profesională pentru ocupaţia de asistent personal profesionist, precum şi derularea unei campanii de informare privind condiţiile prevăzute de lege referitoare la această meserie şi la nivelul unităţilor de asistenţă socială pentru persoane adulte din judeţul Prahova.
 
 Promovăm, astfel, asigurarea protecţiei persoanelor cu dizabilităţi ȋn cadrul unui mediu cât mai apropiat de cel familial, ȋncurajȃnd dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă şi integrarea ȋn comunitate.
 
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
 
Sursa:Consiliul Judetean Prahova