Copiii din toate unităţile de protecţie din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova au avut parte de cadouri si surprize cu ocazia zilei de 1 iunie
 
 
1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului  este un prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă a vieţii – copilăria!
Cu emoţie şi nerăbdare copiii din toate unităţile de protecţie din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova s-au bucurat de momente speciale şi de surprize împreună cu cei care le sunt aproape în fiecare zi şi cu oaspeţii care i-au vizitat cu această ocazie.
Micii sărbătoriţi au participat la întreceri şi jocuri sportive, ateliere de creaţie şi de pictură pe tricouri, concursuri sugestiv intitulate ”Vânătoare de comori cu dulciuri” şi ”Tortul copilăriei, ateliere culinare în care au pregătit cele mai dorite preparate dulci, expoziţii şi evenimente organizate în comunitate.
De asemenea, copiii au primit vizite şi daruri din partea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Prahova, a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali – Filiala Prahova, a colaboratorilor şi sponsorilor, care ne sunt alături de fiecare dată, contribuind la reuşita acestei sărbători speciale a copilăriei. 
În această zi specială în care ”Să fii copil este un lucru serios,/ Nimic pe lume nu e mai frumos!
  Să fii adult cu suflet de copil/ E fascinant şi chiar posibil !!!”
chiar şi adulţii s-au simţit din nou copii. Astfel, la Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Câmpina sub deviza ”Să fim din nou copii!!!” s-au desfăşurat concursuri de desen, de popice şi alte întreceri pline de veselie, iar participanţii au fost răsplătiţi cu premii dulci. 
 
”La mulţi ani tuturor copiilor!” şi mulţumiri celor care le-au fost alături! 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ  Direcţia  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova