Salvati-l pe Samir Regep .Cel mai apreciat antrenor de arte marţiale din Constanţa, în cea mai mare lupta .Este diagnosticat cu cancer
Samir Regep (53 de ani) unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi antrenori de arte marţiale din Constanţa a fost diagnosticat cu cancer hepatic. Fostul sportiv anunţă că a început o nouă luptă – de data aceasta pe viaţă şi pe moarte – şi are nevoie de sprijin financiar pentru a ieşi învingător.
„Am ajuns la finalul meciului meu… Dar o să câştig prin KO! Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi tineţi-mi pumnii!“, a scris Samir Regep pe pagina sa de Facebook.
 
Multiplu campion naţional şi internaţional, luptătorul Samir Regep a rămas celebru pentru un meci disputat în tinereţe, la Constanţa, în 1992, şi încheiat la egalitate cu americanul Jimmy Mitchell (campion mondial patru ani la rând şi cunoscut drept „cel care l-a învins pe Van Damme“).
 
În prezent, Samir, sau Sam, după cum îi spun cei care îl cunosc, este instructor principal de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat Constanţa, unde antrenează copii şi sportivi de performanţă.
Sportivii săi, cum ar fi Adrian Roşca, au reprezentat Constanţa în celebrele gale Superkombat. Sam este căsătorit cu Adriana şi împreună au un băiat, pe Alexandru, care la rândul său este practicant de arte marţiale.
 
Pe 24 aprilie, Samir Regep a aflat că este diagnosticat cu cancer hepatic în stare avansată. Ştie că nu va fi o luptă uşoară, mai ales că boala este într-o stare avansată, fostul sportiv având nevoie imediată de tratament.
 
„Toată această luptă pe care am început sa o duc mă afectează pe plan profesional şi financiar, de aceea am rugamintea să fiţi alături de mine, pentru a-mi continua investigaţiile, ulterior tratamentele.
 
Sper, cu ajutorul vostru, viaţa mea să nu se oprească aici. Cine doreşte şi mă poate ajuta cu orice sumă, oricât de mică ar fi ea… Vă mulţumesc mult pentru înţelegere. Doamne ajută!“, a transmis Sam.
 
Cei care vor să îl sprijine financiar pe Samir Regep o pot face prin transfer bancar:
 
Cont lei:
RO52INGB0000999911127815
 
Cont Euro:
RO41INGB0000999911430362
 
Nume titular cont: Regep Samir