În cursul acestei săptămâni, poliţiştii prahoveni au intensificat activităţile de prevenire a furturilor şi înşelăciunilor
În cursul acestei săptămâni, poliţiştii prahoveni au intensificat activităţile de prevenire a furturilor şi înşelăciunilor. Poliţiştii au fost prezenţi, pentru a discuta cu cetăţenii, atât în zona centrelor comerciale (pieţe, parcările supermarketurilor), cât şi în zona parcurilor, în cadrul unor acţiuni stradale.
Au fost diseminate informaţii referitoare la măsuri practice de reducere a riscului de victimizare în cazul persoanelor vârstnice, dar şi în cazul posesorilor de autovehicule.
Având în vedere perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, le recomandăm cetăţenilor să acorde o atenţie sporită atunci când vine vorba de bunurilor personale în special în zonele precum mijloace de transport în comun, pieţe, magazine, să achiziţioneze bunuri doar de la comercianţi autorizaţi şi să nu îşi lase la vedere, în habitaclul autoturismului, obiecte ce pot atrage interesul persoanelor răuvoitoare.
 
Sursa:IJP Prahova