Sute de ajutoare pentru 7 familii din localitatea  Seciu, judeţul Prahova (foto-video)
 
Vineri seară, la iniţiativa site-ului nostru, urmând ideea unui suporter petrolist (Ciprian Creţu) şi cu ajutorul viceprimarului oraşului Boldeşti Scăieni, Florin Dinca (ajutat de domnii consilieri ai oraşului, Cornel Isbasoiu şi Tudor Costescu), caravana campaniei” O carte pentru viitor” s-a deplasat la 7 familii nevoiaşe cu 15 copii din localitatea Seciu (Boldeşti Scăieni), judeţul Prahova.
Alături de reprezentanţii www.infoploiesticity.ro au fost 2 trupe de dans din Ploieşti, partenere ale site-ului nostru şi ale campaniei, Şcoala de dans şi teatru DYAFUN alături de profesor-coordonator Diana Uţa şi trupa de dans HAPPY DANCE reprezentată de cunoscută şi îndrăgita instructoare de dans şi asistentă tv, Alexandra Negulescu” ZIZIK”.
 
Emoţii şi zâmbete pentru copilaşi.
Cu o oră înainte de a ajunge la Boldeşti, apoi la Seciu, la clubul de airsoft CARPATHIAN BROTHERS SQUAD a fost un furnicar, enind foarte multe ajutoare de haine şi cărţi, din” păcate” la o parte renunţând să le mai încărcăm în cele 3 autoturisme cu care urma să ne deplasăm la familii.
În cele 3 maşini, pe lângă haine şi jucării, găsindu-se zeci de dulciuri şi alimente, rechizite şi cărţi pentru copiii nevoiaşi.
Drum anevoios din cauza traficului.
 
Cu o întârziere de 30 minute, din cuza traficului infernal din zona Scăieni, ne-am întâlnit în faţa Primăriei Boldeşti cu” DyaFun” -ele şi viceprimarul localităţii, iar după o scurtă şedinţă de rezumat a acţiunii am urcat pe străzile” înguste” spre Seciu.
Prima familie, primele emoţii şi zâmbete aduse.
Prima familie, de pe traseu trăia în condiţii greu de imaginat în anul 2021, un gard de lemn (rupt), la intrarea în casă (cu 2 cămăruţe) era o treaptă învelită cu carton, iar în casă trăiau 4 copii drăguţi (cu vârstele de 1,3,7 şi 12).
Impactul emoţionant al unor copii în faţa altor copii...
Primii care au poposit cu ajutoare în casă, au fost fetele de la Şcoala de dans şi teatru” DiaFun” care au oferit jucării, rechizite şi dulciuri celor 3 copii (cel mic fiind în pătuţ).
Jucării de la” bogătani”.
Primele emoţii, au venit atunci când unul din copiii familiei a spus” “hey! Voi sunteţi bogaţi şi ne-aţi adus jucării d-alea de bogãtani! “...
Propoziţie care a uimit-o pe d-soara Diana Uţa (profesor-coordonator DiaFun) dar şi pe elevele acesteia.
După primul” impact” ne-am deplasat la restul cazurilor, existând şi un” incident” amuzant, Diana lăsând maşina la capătul unei străzi, deoarece aceea stradă era într-o pantă şi a coborât cu fetele până la familia care urma să primească donaţiile noastre.
 Promisiunea sinceră a unui copil nevoiaş.
Aceeaşi Diana Uţa a scris pe contul său de socializare că un băieţel ne-a promis: “eu o să învăţ să citesc ca să mă fac deştept la minte, să le citesc poveşti fraţilor mai mici şi ei deştepţi!”
La 2 ore după sfârşitul acţiunii, Diana Uţa (cea mai bună actriţa tânăra din Prahova) a mai completat (pe contul său de facebook) ,următoarele:
Şcoala de teatru şi dans #DyaFun a fost astăzi parteneră în campania “Carte pentru viaţă” (coordonată de Gabi Dima). 
” Am urcat şi am coborât la pas, sau cu maşina, dealurile din Seciu (Boldeşti) pentru a da o şansa, pentru a oferi un zâmbet, pentru a aduce o bucurie unor copii, care ne au întâmpinat cu uimire spunându-ne “hey! Voi sunteţi bogaţi şi ne-aţi adus jucării d’alea de bogãtani! “...
Da! Noi suntem bogaţi faţă de ei... noi avem trepte la casă, avem chiar şi uşa să o închidem după noi... şi pături, nu doar saltele puse pe jos... şi geamuri care se închid... şi jucării... şi apă curentă... şi zeci de caiete, cărţi, creioane colorate... acces la informaţii... ei NU!
Deşi erau doar 14 grade afară, copiii aceia nu purtau geacă... pentru că aveau doar una... şi o ţineau de bună..
Un băieţel ne-a promis: “eu o să învăţ să citesc ca să mă fac deştept la minte, să le citesc poveşti fraţilor mai mici şi ei deştepţi!”
ZIZIK, o coregrafă cu suflet de aur.
Fără îndoială ALEXANDRA NEGULESCU” ZIZIK” are un SUFLET DE AUR.
ZIZIK, nu a refuzat prin trupă să de dans HAPPY DANCE să vină alături de noi (şi fizic) la prima acţiune mai amplă a campaniei” O carte pentru viitor”
Cu o naturaleţe aparte, un zâmbet unic, Zizik a ajuns la punctul de plecare cu maşina plină de haine şi jucării, apoi urmând caravana noastră pe dealurile şi uliţele de la Seciu.
 
La sfârşitul acţiunii, ZIZIK a declarat pentru www.infoploiesticity.ro” Sunt fericită că atâţia oameni s-au mobilizat şi au donat, au organizat totul şi am reuşit împreună să facem fericiţi nişte copii minunaţi. Vă mulţumim pentru tot şi nu uitaţi, suntem binecuvântaţi cu viaţa noastră! 
De menţionat este şi faptul că trupa HAPPY DANCE cât şi DYAFUN au dat dovadă (încă o dată) de o mobilizare mare, atunci când este vorba de o campanie umanitară demarată de Info Ploieşti City şi partenerii săi.
Sute de produse strânse în doar 3 zile.
În doar 3 zile am avut bucuria să strângem sute de produse pentru această acţiune, de succes, produse însemnând: haine, încălţăminte, rechizite, dulciuri şi alimente donate de persoane publice şi fizice, aici menţionând şi pe cei care au ajutat cu alimente şi dulciuri, Auchan Ploieşti şi Iustin Panait (SIAS Ploieşti).
Tot la capitolul menţiuni adăugăm colaboratorii site-ului nostru (Diana Drăghici şi Adrian Negoi), pe d-nul Cătălin Stroe (ISU Prahova) şi d-na Cristina Comnea (Penitenciarul Ploieşti).
 
Reamintim, campania” O carte pentru viitor” este organizată de INFO PLOIESTICITY şi Clubul privat de airsoft CARPATHIAN BROTHERS SQUAD în colaborare cu Asociaţia Ai carte” Ploieşti.
Parteneri media: Prahova-news.ro, Kiss FM, Incomod-Media.ro, Best FM, ziarulprahova.ro.
(lista partenerilor media va fi actualizata).
Campanie susţinută de: Cabinetul individual de psihologie Cătălina Dan, Asociaţia” Altceva”, Prodaria Optică Medicală Mizil, LIFE TIME Events, ErreBi Internaţional Grup, Teatrul Ancuţa Ploieşti,
” Atelierul De Şoferi” Ploieşti, Asociaţia” Întoarce-te la sport”, Trupa de dans Happy Dance, Savdarius Intercom Băicoi, Grupul Arte şi Fapte, Şcoala de teatru şi dans DIAFUN, FUNtastic Fiesta, Comunitatea Elenă Prahova,Studio Elite Dance.
Detalii la numărul de whatsapp:0729.250.940 sau la e-mail: infoploiesticity@yahoo.com
 
Vezi filmul acţiunii mai jos: