Cărţile donate devin tablete pentru elevii fără acces la educaţie din Prahova, prin programul RECICLEAZĂ O POVESTE

În perioada 2 – 18 aprilie, Ploieşti Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploieşti Shopping City, asociaţia E-CIVIS şi Magic FM organizează cea de-a şaptea ediţie a programului RECICLEAZĂ O POVESTE. Iniţiat în 2019, programul încurajează clienţii să doneze cărţile vechi şi deteriorate în schimbul unui voucher de reducere de până la 50% pentru achiziţionarea de cărţi noi în hipermarketul Carrefour Ploieşti Shopping City. Pentru fiecare 10 cărţi vechi colectate, Ploieşti Shopping City donează o tabletă complet dotată pentru şcoală unui copil defavorizat din comunitatea locală prahoveană.

Totodată, pentru a marca importanţa reciclării şi frumuseţea reutilizării, în perioada 22 – 30 martie Ploieşti Shopping City a organizat pe pagina de facebook Bursa Reciclatorului de Poveşti – un concurs de creativitate prietenos cu mediul înconjurator. În cadrul concursului, participanţii au transformat pagini de cărţi deteriorate în obiecte decorative. Cele mai creative 3 obiecte decorative au fost recompensate cu vouchere cadou în valoare de 500 lei şi un pachet de cărţi noi. Lucrările vor fi incluse într-o expoziţie de artă eco-friendly în incinta Ploieşti Shopping City şi în diverse centre educaţionale şi de cultură din Prahova.

Platforma #ResponsiblyTogether

RECICLEAZĂ O POVESTE este un proiect al Ploieşti Shopping City care îşi propune să sprijine activ şi creativ educaţia şi atitudinea responsabilă faţă de mediul înconjurător.

Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploieşti Shopping City sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Platforma „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul brand-ului Ploieşti Shopping City de a se implica în societate, reunind toate iniţiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educaţia, comunitatea şi protecţia mediului.

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică şi igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

 

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/recicleaza-o-poveste-4/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.