Fundatia Comunitara Prahova a prelungit perioada de înscriere la ”Fondul de Burse şi Mentorat”!

Comunicat Fundatia Comunitara Prahova

La solicitarea părinţilor şi profesorilor, prelungim perioada de înscriere pentru Fondul de Burse şi Mentorat până pe data de 31 martie 2021 inclusiv.

Condiţiile de obţinere a unei burse sunt foarte simple şi deloc limitative.

  • Media generală pe anul şcolar anterior să fie mai mare de 9.00 (media la Evaluarea Naţională pentru cei înmatriculaţi în clasa a IX-a să fie minim 9.00);

  • Aplicantul să fie implicat în activităţi şcolare şi extraşcolare pe care să le poată dovedi prin documente;

  • Aplicantul să dovedească performanţa prin documente;

  • Venitul pe membru de familie, în ultimele 3 luni, să nu fie mai mare de 1.500 lei;

  • Dosarul de aplicare să fie complet.

Fondul de Burse şi Mentorat” a fost creat cu scopul de a oferi celor mai perseverenţi şi dedicaţi dintre tinerii prahoveni suportul necesar pentru a depăşi greutăţile cu care se confruntă în parcursul lor de a-şi realiza întregul potenţial.

Bugetul total al fondului este de 36.000 lei, iar valoarea unei burse este de 2.400 lei/an.

Sunt eligibili elevii claselor V-XII care studiază în unităţile de învăţământ din judeţul Prahova.

Procedura completă de înscriere este disponibilă pe site-ul Fundaţiei Comunitare Prahova, accesând link-ul: https://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/burse/.

Dosarele pot fi depuse pe email la adresa bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro sau fizic, la sediul Fundaţiei Comunitare Prahova din Ploieşti, Strada Maramureş, nr. 12, camera P51 (de luni până joi, între 09.00 şi 14.00).

Perioada de primire a dosarelor de aplicaţie este 22 februarie 2021 – 31 martie 2021.

Selecţia bursierilor se va face în perioada 31 martie 2021 – 16 aprilie 2021 iar anunţarea câştigătorilor se va face pe data 19 aprilie 2021.

Un program al Fundaţiei Comunitare Prahova, susţinut de Colen Impex, Equilibrum Residence Ploieşti, Carmistin, Centrul Educaţional SEVA, Faxmedia Consulting, BRITT Structure, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Observatorul Prahovean.