La (doar) 20 ani viaţa i s-a schimbat radical după un accident rutier cumplit. Nicoleta Alexandra din comuna Brazi are NEVOIE URGENTĂ DE AJUTORUL NOSTRU
 
Nicoleta Alexandra Iacob (născută şi crescută în comuna Brazi) este o fată drăguţă, sociabilă şi cuminte.
Destinul ei s-a schimbat brusc la 180 grade, într-o zi de joi, 14 octombrie 2019, atunci când a fost victima unui accident oribil pe DJ 101 G, în localitatea Brazi, un automobil a intrat într-un pom. 
O tânără normală, cu două joburi şi viitoare şoferiţă...
” Până să fac acest accident eram o tânără normală, aveam 2 joburi, urma să iau permisul pentru categoria B aveam toată viaţa înainte” ne-a declarat cu lacrimi în ochi, Alexandra Nicoleta.
Tânăra ne-a povestit că nu-şi mai aduce prea multe aminte, de atunci însă şi-a amintit doar că s-a trezit în stare gravă, imobilizată pe un pat de spital, de atunci a început lupta inegală cu viaţa.
Diagnostic îngrozitor:
Nicoleta Alexandra după accidentul suferit a primit un diagnostic îngrozitor (fractură a diafizei femurale (operată cu placă şi şuruburi 33 copci) şi fractura de odontoidă tip 3, are nevoie de kineto-terapie, urmând a doua intervenţie chirurgicală la femur (scoatere plăcuţei de pe femur).
 
Locuieşte cu mama şi tatăl vitreg într-o locuinţă cu chirie, dar, din păcate, doar tatăl este salariat şi nu îşi permit toate cele necesare pentru kineto-terapie şi următoarea operaţie chirurgicală.
 
Povestea Nicoeltei Alexandra, spusa chiar de aceasta pentru www.infoploiesticity.ro 
 
” Mă numesc Iacob Nicoleta Alexandra născută şi crescută în comuna Brazi, judeţul Prahova. Până să fac acest accident eram o tânără normală, aveam 2 joburi urma să iau permisul pentru categoria B ,aveam toată viaţa înainte .
Pe data de 14 noiembrie 2019 ,am avut un accident rutier pe DJ 101 G  în urma căreia m-am soldat cu ruptura de femur stâng operata cu plăcuta şi şuruburi ,iar cel mai rău a fost că am avut coloana ruptă şi deplasată (Ruptura de odontoida tip trei) ,am fost rasă în cap, deoarece am fost băgată într-un corset gipsat (Minerva),iar  timp de trei luni am fost  imobilizată la pat plus alte 5 luni de la ieşirea din corset, imobilizată într-un scaun cu rotile acum nu mai am voie să lucrez timp de 5 ani sau să depun orice fel de efort fizic (pentru că risc să rămân paralizată şi tot adata să-mi pierd şi vocea).
 Cer ajutorul deoarece nu mai am niciun venit, iar eu locuiesc cu mama mea şi tatăl meu vitreg, şoferul care a produs accidentul a fost fostul meu prieten, dupa ce l-am scos din necaz, m-a  părăsit.
 Cer ajutor deoarece în aprilie urmează să ma  operez din nou plus alte cheltuieli (nu sunt asigurată medical,iar operaţia ar trebui plătită) plus kineto-terapie”
Cer ajutor tuturor persoanelor cu orice sumă sau distribuire pentru a fi din nou un om normal.”
Banca Transilvania
 
Titular: IACOB NICOLETA ALEXANDRA
 
RO89BTRLRONCRT0451534801
 
Cu specificatia ”ajutor”.
P.S.Un calcul estimativ indica o suma de apropximativ 6000 euro,operatia,tratamentul,kinetoterapia si spitalizarea,timp de 2 ani,asa cum ne-a declarat Nicoleta Alexandra.