Un tanar din Prahova este dat disparut.Daca il vedeti sunati la Politie
 
 
UPDATE:
Se revocă urmărirea tânărului de 22 de ani, acesta fiind depistat în municipiul Ploieşti. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
STIRE INITIALA : 
La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 07:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi de o femeie din Albeşti-Paleologu despre faptul că fiul său, numitul ILLEA NICOLAE CĂTĂLIN, în vârstă de 22 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 19 februarie a.c. şi nu a mai revenit până în prezent. 
Semnalmente:  1.75 m  înălţime, ten alb, greutate 95 kg, păr şaten drept, faţă ovală, frunte mijlocie, ochii albastru-verzui.
La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, hanorac de culoare neagră şi adidaşi din piele de culoare neagră, cu talpă de cauciuc de culoare neagră, prezentând în partea din spate o emblemă de culoare roşie cu inscripţia Reebook.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa:IJP Prahova