APEL UMANITAR.Un tanar din comuna Blejoi,elev al unui liceu din Ploiesti,are nevoie de ajutorul semenilor sai
 
Daniel, în vârstă de 18 ani, elev la Liceul Tehnologic UCECOM Spiru Haret Ploieşti, a fost diagnosticat, în luna iunie 2019, cu cancer nazofaringian. Adolescentul a urmat un lung şir de şedinţe de chimioterapie. Numai că, anul trecut, la câteva luni după ce lucrurile păreau că s-au rezolvat, Daniel a început să aibă dureri insuportabile la şold şi la piciorul stâng, iar diagnosticul a fost unul crunt, inclusiv pentru familia greu încercată. Tânărul a fost diagnosticat cu o nouă tumoră, de data aceasta în zona hemibazinului stâng.
Povestea lui Daniel, în vârstă de 18 ani, din satul Ţânţăreni, comuna Blejoi, a început în urmă cu doi ani.
 
În 2019, Daniel a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. Optimist, Daniel a reuşit să treacă cu bine peste lungul şir de şedinţe de chimioterapie. Iar la acea dată, rezultatele analizelor erau îmbucurătoare. Numai că, după alte câteva luni, au apărut alte probleme.
 
„Sunt disperată. Am un băiat care are 18 ani. În 2019 a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. În februarie 2020 a terminat curele de chimioterapie, dar după câteva luni a început sa aibă dureri de şold şi la piciorul stâng. Iniţial ni s-a spus că este posibil să fie o reacţie de la curele de chimioterapie, dar durerile au continuat fără să cedeze la analgezice”, este, pe scurt, povestea tristă spusă de Florentina Zenaida Lemnaru, mama lui Daniel, care a lansat, pe o reţea de socializare, un apel disperat prin care solicită sprijinul oamenilor cu suflet.
 
Contactată telefonic de jurnalistii de la www.observatorulph.ro , Florentina Zenaida Lemnaru na povestit că, în urma unui nou şir de investigaţii medicale, diagnosticul a fost unul crunt. Daniel a fost diagnosticat cu mai multe formaţiuni tumorale la hemibazinul stâng. La finele lunii ianuarie 2021, la o unitate medicală din Bucureşti, s-a intervenit din nou chirurgical, pentru realizarea unei biopsii din formaţiunile tumorale de la nivelul hemibazinului stâng.
„Acum aşteptăm rezultatul biopsiei”, a precizat mama lui Daniel, care trece, din nou, printr-un adevărat calvar.
„Problema mea mare este că el are dureri foarte mari şi că acestea nu cedează la analgezice. Situaţia financiară a noastră nu este roz. Soţul meu a făcut o operaţie la coloană şi a rămas cu o semipareză, fiind beneficiar al unei pensii de boală. Am ajuns să lucrez în două locuri noaptea să fiu cu ei ziua. De tratament la privat nici nu îndrăznesc”, a mai povestit mama lui Daniel pe pagina de Facebook.
 
Cei care vor să sprijine familia greu încercată pot dona în contul alăturat:
 
Banca Transilvania
 
Titular cont: Lemnaru Florentina Zenaida
 
 
IBAN RO46BTRLRONCRT0538831501.