Mărţişoare speciale de la Brutăria CONCORDIA Romania
La Brutăria CONCORDIA am pregătit pentru tine mărţişoare speciale din turtă dulce. Mărţişoarele sunt modelate manual, în forme diferite şi ambalate individual, pentru siguranţa ta.
 
Comenzi şi detalii la 0726 244 806 | comenzi.cd@concordia.org.ro.
 
Promovând o alimentaţie sănătoasă, la Brutăria CONCORDIA sunt pregătite produse naturale pe baza unor reţete create de specialişti brutari români şi austrieci. Produsele conţin făină de grâu şi secară, au un conţinut ridicat de seminţe şi sunt dospite cu maia naturală de secară, fără coloranţi sau amelioratori sintetici dăunători.
 
Brutăria CONCORDIA vine cu o gamă variată de produse de panificaţie: pâine cu seminţe şi secară, chifle şi baghete, covrigi bavarezi, dar şi cu produse de patiserie tradiţionale austriece, precum Biscuiţii Smiley (Teegebaeck), Gugloful sau Prăjitura Linzer.
 
Prin vânzarea produselor de panificaţie şi patiserie ale Brutăriei CONCORDIA, tineri aflaţi în dificultate urmează cursurile de brutar/patiser organizate de Şcoala de Meserii, program al Centrului pentru Educaţie şi Formare Profesională CONCORDIA. Mai mult decât atât, absolvenţii cursurilor de brutari şi patiseri pot rămâne angajaţii Brutăriei CONCORDIA, ca rampă de lansare către piaţa muncii.  
Afla mai multe AICI :